Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΗ κόντρα στη Μόλντε με 0% γκανιότα και πάνω από 369 αγορές και Cash Out από την Stoiximan!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΗ κόντρα στη Μόλντε με 0% γκανιότα και πάνω από 369 αγορές και Cash Out από την Stoiximan!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΗ κόντρα στη Μόλντε με 0% γκανιότα και πάνω από 369 αγορές και Cash Out από την Stoiximan!

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Μόλντε στις 21:30 στο «Κλ. Βικελίδης» και θέλει ένα θαύμα για να περάσει στα play off του Europa League μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και η σπουδαία αυτή αναμέτρηση προσφέρεται με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και Cash Out μόνο στη Stoiximan, την μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Η νίκη του Άρη δίνει απόδοση 1.73, η ισοπαλία 3.85 και η νίκη της Μόλντε 4.75, το over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.85 και το under 2.5 γκολ δίνει 1.93. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.80, μόνο η μία ομάδα δίνει απόδοση 1.95, ενώ η πιθανότητα να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Άρης δίνει απόδοση 1.57.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Στα ειδικά στοιχήματα για τους παίκτες, το να πετύχει το πρώτο γκολ ο Μπράουν Ιντέγιε δίνει απόδοση 4.00, ο Ντιγκινί δίνει απόδοση 4.50, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Φετφατζίδης σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 3.45!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Άρης-Μόλντε εδώ.

Στο άλλο ματς ελληνικής ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κραϊόβα στις 21:00 και το 2-0 του πρώτου αγώνα έχει δώσει σοβαρό πλεονέκτημα στους «κιτρινόμαυρους». Η νίκη της ΑΕΚ δίνει απόδοση 1.40, η ισοπαλία 4.85 και η νίκη των Ρουμάνων δίνει απόδοση 7.50.
Το over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.95, το under 2.5 γκολ δίνει 1.83 και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.25 και το No Goal 1.60. Η πιθανότητα να κερδίζει η ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 2.20 και το να είναι το ματς ισόπαλο στο ημίχρονο με νίκη της ΑΕΚ στο τέλος δίνει απόδοση 3.70.
Τέλος, ο Λιβάγια είναι το φαβορί για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα με απόδοση 5.00, ο Κλωναρίδης δίνει απόδοση 5.50, ο Nelson Oliveira δίνει 5.75 και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος δίνει απόδοση 6.50. Μάλιστα, η πιθανότητα να σκοράρει ο Λιβάγια δύο και πλέον γκολ δίνει απόδοση 9.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΚ-Ουν. Κραϊόβα εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend