Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ κόντρα στην Αούστρια, με 0% γκανιότα και πάνω από 369 αγορές και Cash Out από την Stoiximan!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ κόντρα στην Αούστρια, με 0% γκανιότα και πάνω από 369 αγορές και Cash Out από την Stoiximan!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ κόντρα στην Αούστρια, με 0% γκανιότα και πάνω από 369 αγορές και Cash Out από την Stoiximan!

Ο Απόλλων αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης στην ρεβάνς της μεγάλης νίκης με 2-1 στην Αυστρία και θα δώσει τη μάχη για την πρόκριση στα play off του Europa League στις 20:00 στο ΓΣΠ. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Η νίκη του Απόλλωνα δίνει απόδοση 1.93, η ισοπαλία 3.70 και η νίκη της Αούστρια Βιέννης δίνει απόδοση 3.85! Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί για την πρόκριση με την απόδοση στο 1.13, ενώ η πιθανότητα να προκριθεί η Αούστρια Βιέννης δίνει 6.00. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.75, το under 2.5 γκολ δίνει 2.05, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.67 και το να σκοράρει μόνο η μία από τις δύο ομάδες δίνει 2.12.
Επιπλέον, το να μπουν συνολικά 2-3 γκολ δίνει απόδοση 2.02, το να μπουν 4-6 δίνει 3.05 και το ενδεχόμενο να είναι πιο «κλειστό» το ματς και να μπουν μόνο 0-1 γκολ δίνει 3.85.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Στα ειδικά στοιχήματα για τους παίκτες, ο τοπ σκόρερ του Απόλλωνα Εμίλιο Ζελάγια δίνει απόδοση 6.00 να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και απόδοση 2.70 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Την ίδια απόδοση δίνει και ο Serge Gakpe, ενώ ο Pereyra δίνει απόδοση 3.00 να πετύχει γκολ και για τους πιο… τολμηρούς δίνει 14.00 να πετύχει από δύο γκολ και πάνω!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Απόλλων-Αούστρια Βιέννης εδώ.

Στο άλλο ματς της κυπριακής ομάδας στο Europa League, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Γάνδη εκτός έδρας και θα έχει δύσκολο έργο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο AEK Arena. Στη Stoiximan θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και Cash Out!
Η νίκη της Γάνδης προσφέρεται με απόδοση 1.55, η ισοπαλία 4.30 και η νίκη της ΑΕΚ που θα σημαίνει και την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης δίνει απόδοση 5.80. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για την πρόκριση με απόδοση 1.30, ενώ η πρόκριση της ΑΕΚ δίνει απόδοση 3.50. Το over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.17!
Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα, η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.73, ενώ το να σκοράρει μόνο η μία ομάδα δίνει απόδοση 2.05. Για τους πιο… τολμηρούς, η πιθανότητα να πετύχει το πρώτο γκολ ο Trickovski της ΑΕΚ δίνει απόδοση 7.50!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Γάνδη-ΑΕΚ Λάρνακας εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend