Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Για τον μικρό Αντώνη – Βγάζει σε δημοπρασία τη σημαία του ο Κύπριος που ανέβηκε στο Έβερεστ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Για τον μικρό Αντώνη – Βγάζει σε δημοπρασία τη σημαία του ο Κύπριος που ανέβηκε στο Έβερεστ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για τον μικρό Αντώνη – Βγάζει σε δημοπρασία τη σημαία του ο Κύπριος που ανέβηκε στο Έβερεστ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πράξη ανθρωπιάς και συγκίνησης παράλληλα από τον 21χρονο Κύπριο που ανέβηκε στο Έβερεστ, για οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια του μικρού Αντώνη να ταξιδέψει στην Αμερική.

Μετά από προηγούμενή μας δημοσίευση σχετικά με τον φιλανθρωπικό έρανο και οικονομική ενίσχυση που διεξάγεται για τον 22μηνών Αντώνη, ο 21χρονος Εύρος Χριστοδούλου, επικοινώνησε με το ThemaOnline, θέλοντας να εκφράσει την επιθυμία του για βοήθεια.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Εύρος, εξέφρασε την επιθυμία να προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες χρειάζεται για να θέσει σε δημοπρασία την κυπριακή σημαία που ύψωσε τον περασμένο Ιούλιο στο Έβερεστ στα 5.550 μέτρα.

Με την πιο πάνω πράξη, ο Εύρος Χριστοδούλου, ελπίζει στην όσον το δυνατόν καλύτερη συνεισφορά προς τον μικρό Αντώνη, αφού όπως μας ανέφερε πρόκειται ναδιαθέσει όλα τα έσοδα για οικονομική βοήθεια στο 22 μηνών αγοράκι.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την μητέρα του μικρού Αντώνη, Χαρά, την ενημερώσαμε σχετικά για την πιο πάνω εξέλιξη και θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της, ιδιαίτερα συγκινημένη, προς τον νεαρό Εύρο, αναφέροντάς χαρακτηριστικά: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να στηριχθεί ανάλογα. Αυτή τη στιγμή είμαι με τον Αντώνη και κάνει και ο ίδιος χειρονομίες ευχαρίστησης».

Πηγή : Tothemaonline

Send this to a friend