Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Χάνσα Ροστόκ -Στουτγάρδη με περισσότερες από 221 αγορές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Χάνσα Ροστόκ -Στουτγάρδη με περισσότερες από 221 αγορές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Χάνσα Ροστόκ -Στουτγάρδη με περισσότερες από 221 αγορές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Η Στουτγάρδη αντιμετωπίζει εκτός έδρας στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας σήμερα στις 19:30 την Χάνσα Ροστόκ σε μία αναμέτρηση που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις για το φαβορί.
Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα* για την σπουδαία αναμέτρηση, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out! Η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η νίκη της Χάνσα Ροστόκ δίνει απόδοση 5.50, η ισοπαλία δίνει απόδοση 4.10 και η νίκη της Στουτγάρδης δίνει 1.74, ενώ η πρόκριση της Στουτγάρδης δίνει 1.36 και η πρόκριση της Χάνσα Ροστόκ δίνει 3.20. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα στοιχήματα για τους τρόπους πρόκρισης, καθώς το ενδεχόμενο να προκριθεί η Χάνσα Ροστόκ στην κανονική διάρκεια δίνει 4.85, ενώ το να προκριθεί η Στουτγάρδη στην κανονική διάρκεια δίνει απόδοση 1.67. Τα over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.65, το under 2.5 γκολ δίνει 2.22.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Στα στοιχήματα για τα γκολ, η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.65, ενώ το να σκοράρει μόνο η μία ομάδα δίνει απόδοση 2.15. Τα συνολικά γκολ 2-3 δίνουν απόδοση 2.08, και το ενδεχόμενο να μπουν 1-2 γκολ δίνει απόδοση 2.50!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend