Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συγκινεί ο Γιάννης Διανέλλος : “Τέλος εποχής για τον αγαπημένο μου σταθμό…Απολογούμαι δεν τα καταφέραμε”
Συγκινεί ο Γιάννης Διανέλλος : “Τέλος εποχής για τον αγαπημένο μου σταθμό…Απολογούμαι δεν τα καταφέραμε”

Συγκινεί ο Γιάννης Διανέλλος : “Τέλος εποχής για τον αγαπημένο μου σταθμό…Απολογούμαι δεν τα καταφέραμε”

Το συγκινητικό μήνυμα του Συμπολίτη μας Γιάννη Διανέλλου για το κλείσιμο του Ραδιοσταθμού FM :

Τέλος Εποχής…

Και ξημερώνουν αυτές οι μέρες που είναι οι τελευταίες μέρες εκπομπής ενος Ραδιοφώνου που συνδέθηκε, όσο λίγα πράγματα με την αγαπημένη μου πόλη την Λάρνακα… Τέλος εποχής για τον αγαπημένο μου σταθμό… το ραδιοφωνικό μου Σπίτι τα τελευταία 30 ακριβώς χρόνια. Όπως βρέθηκα στις πρώτες ώρες λειτουργίας του πίσω από αυτό το μικρόφωνο έτσι και τώρα βρίσκομαι πίσω από αυτο το μικρόφωνο στις τελευταίες του ώρες…

Ξέρετε είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα άνθρωπο σαν εμένα να βλέπει τα τελευταία χρόνια το αγαπημενο του Ραδιόφωνο να περνά τόσες δυσκολίες και προβλήματα… αλλά να μην τα βάζει κάτω. Τα σημάδια φθοράς πιο έντονα σε μας μέσα στο Ράδιο 99 FM αλλά και σε σας τους ακροατές. που μας αγκαλιάσατε τόσο εδώ και 30 χρόνια. Για σας έγινε άλλοστε και η ύστατη προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανό το σήμα αλλά σας ζητώ συγνώμη που δεν τα καταφέραμε… Απολογούμαι.

Αύριο η τελευταία μέρα εκπομπής του Ράδιο 99FM τουλάχιστον όπως το ξέρατε. Χίλια ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια συμπαράστασης, συμμετοχής, και άψογης συμπεριφοράς όπως συνηθίζω να λέω στην εκπομπή μου.

Φορτισμένος συναισθηματικά είναι δύσκολο τώρα να γράψω όσα θέλω να πώ για αυτό το τεράστιο κομμάτι της ζωής μου που ακούει στο όνομα Ράδιο99FM. Περάσαμε μαζί τόσα πολλά που χρειάζομαι προσπάθεια να τα θυμηθώ… Επιφυλάσσομαι όμως.

Σας ευχαριστώ για όλα… και ζητώ και πάλι συγνώμη.

Τέλος Εποχής… Και φυσικά κάθε ΤΕΛΟΣ είναι μια αρχή.

Γιάννης Διανέλλος

Send this to a friend