Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τεράστια νίκη με τριάρα για την ΑΕΚ!
Τεράστια νίκη με τριάρα για την ΑΕΚ!

Τεράστια νίκη με τριάρα για την ΑΕΚ!

Τεράστια νίκη με 3-0 πήρε η ΑΕΚ απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.Τα γκολ πέτυχαν ο Γιάννου στο 66′,ο Ρούιθ στο 70′ και ο Χέφελ στο 75′.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ πάει με άλλον “αέρα” στον επαναληπτικό της Βουλγαρίας,καθώς έχει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τον αγώνα κάπως φοβισμένα με τη Λέφσκι την ίδια ώρα να επιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τη βάλουν μπροστά στο σκορ.Στη συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε κάπως τον αγώνα αφού κράτησε την μπάλα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτιάξει φάσεις μπροστά στην εστία του τερματοφύλακα της Λέφσκι.

Από το μισάωρο και μετά η ΑΕΚ αύξησε την πίεση της για να σκοράρει ένα γκολ που θα την έδινε το προβάδισμα πριν το τέλος του ημιχρόνου.Τελικά κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μιλάνοφ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και να πάει με πλεονέκτημα στην επανάληψη.

Όπως ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και έψαξαν το γκολ χάνοντας μερικές πολύ καλές ευκαιρίες.Τελικά στο 66′ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Απόστολο Γιάννου μετά από ωραίο τακουνάκι.

Η ΑΕΚ συνέχισε με τον ίδιο επιθετικό ρυθμό και 4 λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων με γκολ του Ραούλ Ρούιθ.Πρωταγωνιστής και σε αυτή τη φάση ήταν ο Γιάννου που έπαιξε καταπληκτικά το ένα-δύο με τον Ισπανό αμυντικό και ο Ρούιθ με πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιγιάτοβιτς για δεύτερη φορά.

Η ομάδα του Ιδιάκεθ δεν σταμάτησε εκεί,στο 75′ πέτυχε και τρίτο γκολ αυτή τη φορά με γκολάρα του Χέφελ.O Ολλανδός μπακ-χαφ έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του και με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0.

Η ΑΕΚ με το αποτέλεσμα που πήρε έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση εκεί που περιμένει το ζευγάρι Γάνδη-Βιτορούλ.

Πηγή : Sportime

Send this to a friend