Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στα σκαριά βρίσκεται και το τρίτο ξενοδοχειακό συγκρότημα της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western στη Λάρνακα. Πρόκειται για το πρώην ξενοδοχείο «Ντε Στάλο», στην περιοχή Ορόκλινης, που το τελευταίο διάστημα λειτουργούσε ως γηροκομείο, το οποίο θα μετατραπεί σε Best Western Premier Collection, με συνεργασία της Quality Group (κατασκευάστριας εταιρείας) και της SunnySeeker Hotels (διαχειρίστριας εταιρείας).

Όπως είναι γνωστό, η συνεργασία των υπό αναφορά ομίλων έχει αποδειχθεί αρμονική, με την διαμόρφωση ενός εξαιρετικά θετικού κλίματος για τον τουριστικό τομέα της Λάρνακας και την προσέλκυση διεθνών ξενοδοχειακών κολοσσών, όπως είναι η Best Western και η Radisson Blu, οι οποίες ήδη δραστηριοποιούνται στην πόλη του Ζήνωνα.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα λειτουργήσει σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή της Ορόκλινης, πλησίον του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.

Το Best Western Premier Collection® θα είναι το τρίτο έργο της αλυσίδας Best Western στη Λάρνακα. Προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις για το Executive Residency Zenon, που θα κτιστεί σε πάροδο της εμπορικής οδού Ζήνωνος Κιτιέως (πίσω από τα McDonalds στις Φοινικούδες) και το Executive Residency Marina, που προγραμματίζεται ν’ ανεγερθεί επί της λεωφόρου Μακαρίου.

Το Best Western Premier Collection στην Ορόκλινη θα είναι ένα τετραώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα, για την ανέγερση του οποίου ήδη έχουν αρχίσει οι προκαταρτικές εργασίες.

Ωστόσο, η Quality δεν είναι σε θέση ακόμα ν’ ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός και η κατεύθυνση που θ’ ακολουθήσουν οι αρχιτέκτονες στο νέο κτήριο θα προσφέρει στους επισκέπτες εξαιρετική θέα προς την θάλασσα. «Ο όμιλος μας υποδέχεται με μεγάλη ευχαρίστηση την ανακοίνωση αυτή. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτή τη συνεργασία να δουλέψει. Νιώθουμε τρομερή αυτοπεποίθηση και στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε τέτοια προϊόντα  στην προτίμηση του επισκέπτη.

Το Best Western Premier Collection® έρχεται να τονώσει μια περιοχή που παραδοσιακά θεωρείται ως κυψέλη τουρισμού. Το νέο μας έργο είναι ένα υφιστάμενο τετραώροφο κτήριο, το οποίο θα ανακαινίσουμε και θα περιλαμβάνει 21 στούντιο δύο υπνοδωματίων, πέντε σουίτες με διπλό κρεβάτι και μια καφετέρια στο ισόγειο του κτηρίου για κάλυψη οποιονδήποτε αναγκών του ταξιδιώτη», ανέφερε ο πρόεδρος της Quality Σάββας Κάκος.

 

Σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:30 μ. μ. στο Μουσείο Πιερίδη στη Λάρνακα, θα προβληθεί Κινηματογραφική Ταινία.

Διοργανωτές: Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας – Αμμοχώστου. Είσοδος €5 & €3 (Μέλη Λέσχης). Πληροφορίες: Facebook – Larnaka Cinema.

Send this to a friend