Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αύριο το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Γαλανό
Αύριο το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Γαλανό

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Γαλανό

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον Αλέξη Γαλανό, ο οποίος απεβίωσε στις 15 Ιουλίου σε ηλικία 78 ετών.

Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου “έσβησε” ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο νησί Κως. Ο θάνατός τους βύθισε σε πένθος τον προσφυγικό κόσμο της Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η κηδεία του Αλέξη Γαλανού, θα τελεστεί αύριο στις 17:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία, από τις 15:30 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Έγκωμης.

Ο Δημαρχεύων Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττος δήλωσε πρόσφατα ότι σε έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου «αποφασίστηκε όπως κηρυχθεί 40ήμερο πένθος κατά τη διάρκεια του οποίου οι σημαίες στα κτίρια του Δήμου Αμμοχώστου στη Λεμεσό και του Πολιτιστικού Κέντρου στη Δερύνεια θα κυματίζουν μεσίστιες».

Αποφασίστηκε επίσης όπως “η κηδεία του Αλέξη Γαλανού τελεσθεί με δαπάνη του Δήμου Αμμοχώστου και σ’ αυτήν θα παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου και το προσωπικό του Δήμου. Τα γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου και το Πολιτιστικό Κέντρο θα παραμείνουν κλειστά τη ημέρα της κηδείας, ενώ θα ανοίξουν Βιβλία Συλλυπητηρίων για κρατικούς αξιωματούχους και το κοινό στα γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου στη Λεμεσό, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στη Δερύνεια και στα Γραφεία της Ένωσης Δήμων στη Λευκωσία».

Send this to a friend