Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕΚ για Jorge Larena – Βγήκε μια δύσκολη απόφαση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕΚ για Jorge Larena – Βγήκε μια δύσκολη απόφαση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕΚ για Jorge Larena – Βγήκε μια δύσκολη απόφαση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ, στην οποία ενημερώνει πως η συνεργασία της με τον Jorge Larena δεν θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά:

H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Jorge Larena. Μία δύσκολη απόφαση και για τις δύο πλευρές.

Mία ομάδα για να μεγαλώνει θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτει στις τάξεις της και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Και ο Jorge Larena είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ήρθε στην ομάδα μας πριν από πέντε χρόνια έχοντας ένα βαρύ βιογραφικό και επιτυχημένη παρουσία στα γήπεδα της Primera Division. Ένας προικισμένος ποδοσφαιρικά ποδοσφαιριστής, ένα πρότυπο για συμπαίκτες και αντιπάλους με τον αρχοντικό τρόπο παιχνιδιού στην μεσαία γραμμή, την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του.

Ο συνολικός απολογισμός του «μαέστρου» σε αυτή την πενταετία κατέγραψε 151 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 19 στο Κύπελλο, 1 στο Σούπερ Καπ και 27 στην Ευρώπη. Και πολλές μαγικές στιγμές και πανέμορφα γκολ, 28 στο σύνολο στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Aνάμεσα σε αυτά και το 1ο γκολ στο AEK ARENA.

Πρόθεσή μας είναι να βραβεύσουμε τον ποδοσφαιριστή σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ευχαριστούμε για όλα, Jorge…

Send this to a friend