Home ΛΑΡΝΑΚΑ Cyprus Airways: Ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για Πράγα
Cyprus Airways: Ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για Πράγα

Cyprus Airways: Ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για Πράγα

Ξεκινά τις πωλήσεις εισιτηρίων προς Πράγα για τη χειμερινή περίοδο 2019-2020

Η Cyprus Airways ξεκινά τις πωλήσεις εισιτηρίων για το δρομολόγιο προς Πράγα για τη χειμερινή περίοδο που ξεκινά στις 27 Οκτωβρίου 2019. Οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Πράγας θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Πράγα για ταξίδια από 27 Οκτωβρίου 2019 μέχρι και 28 Μάρτη 2020, ξεκινά από €106, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω της σελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από την Κύπρο δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

“Η Πράγα αποδείχθηκε ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για την Κυπριακή αγορά και αποφασίσουμε να συνεχίσουμε το δρομολόγιο αυτό και το χειμώνα. Είναι ένα μαγευτικό μέρος, ιδανικό για διακοπές μικρής διάρκειας, ρομαντικές και οικογενειακές. Κάθε εποχή στην Πράγα έχει τη δική της μοναδική ομορφιά και ο χειμώνας είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες εποχές.” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

Send this to a friend