Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Το τέλος των likes στο Instagram: Tι σημαίνει αυτό για τη δημοφιλή εφαρμογή;
Το τέλος των likes στο Instagram: Tι σημαίνει αυτό για τη δημοφιλή εφαρμογή;

Το τέλος των likes στο Instagram: Tι σημαίνει αυτό για τη δημοφιλή εφαρμογή;

Χθες, και με τις δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες κινωνικές δικτύωσης να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, έγινε γνωστό ότι το Instagram -που πρακτικά ανήκει στο Facebook- θα επεκτείνει τα tests για τα κρυμμένα likes σε περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Βραζιλία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον Μάιο, η εταιρεία ξεκινησε να επιχειρεί αλλαγές σε ό,τι είχε να κάνει με τα likes σε μία απόπειρα, όπως είχε γίνει γνωστό, να μειώσει την πίεση που υφίστανται χρήστες και εταιρείες για περισσότερα likes και αύξηση της δημοτικότητάς τους.

Χωρίς ακόμη να είναι γνωστό αν τα likes θα κρυφθούν τελείως, η εταιρεία έκανε σαφές ότι οι δοκιμές γίνονται, προκειμένου οι followers «να επικεντρωθούν στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζoνται, και όχι σε όσους τους αρέσουν».

Φυσικά, έχουν ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν και οι έρευνες που αποδεικνύουν ότι εκατομμύρια χρήστες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αυτοεκτίμησης, ενώ το Instagram αναδεικνύεται η πιο επιζήμια για την ψυχική υγεία εφαρμογή σε όλο το φάσμα των social media.

Send this to a friend