Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΤΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ για Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!
ΜΑΤΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ για Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

ΜΑΤΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ για Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Ρεβάνς πρόκρισης για τις δύο κυπριακές ομάδες, τον Απόλλων Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Κ.Σ. Πετροκάμπ αντίστοιχα απόψε στις 20:00! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Κ.Σ. Πετροκάμπ με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και σας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλέον το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan έγινε η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Η νίκη της Κ.Σ. Πετροκάμπ δίνει 4.60, η ισοπαλία 3.85 και η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας δίνει 1.90. Η περίπτωση πρόκρισης της Κ.Σ. Πετροκάμπ, δίνει 7.25 και το ενδεχόμενο πρόκρισης της ΑΕΚ Λάρνακας είναι 1.07. Η πιθανότητα να προκριθέι η Κ.Σ. Πετροκάμπ στην κανονική διάρκεια του αγώνα δίνει 9.75, στην παράταση 31.00 και στα πέναλτι 31.00, ενώ η περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ Λάρνακας στην κανονική διάρκεια δίνει 1.13, στην παράταση 17.50 και στα πέναλτι 31.00. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.90 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.80, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.75 και το No Goal 2.00. Η πιθανότητα να κερδίσει η Κ.Σ. Πετροκάμπ από το πρώτο ημίχρονο δίνει 7.00 και το ενδεχόμενο νίκης της ΑΕΚ Λάρνακας από το πρώτο ημίχρονο δίνεται με απόδοση 2.90.

Όσον αφορά τους παίκτες, η πιθανότητα να σκοράρει ο Trickovski, από πλευράς ΑΕΚ Λάρνακας, δίνει 2.15 και ακολουθούν οι Γιάννου και Florian Taulemesse με απόδοση 2.40. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ibrahim, για λογαριασμό της Κ.Σ. Πετροκάμπ, δίνει απόδοση 2.60 και ακολουθούν οι Ambros και Gulceac με απόδοση 2.75.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας, στον επαναληπτικό για τον πρώτο γύρο του Europa League, στις 20:00!

Η νίκη του Απόλλων Λεμεσού δίνει απόδοση 1.13, η ισοπαλία δίνει 7.25 και η νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας δίνει 16.00. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.25 και το Under 3.5 γκολ 1.57, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.50 και το Νο Goal δίνει 1.50. Η πιθανότητα να κερδίσει ο Απόλλων Λεμεσού από το πρώτο ημίχρονο δίνει 1.53 και το ενδεχόμενο νίκης της Ζαλγκίρις Κάουνας από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 23.00.

Όσον αφορά τους παίκτες, η πιθανότητα να σκοράρει ο Ζελάγια δίνει απόδοση 1.53, το ενδεχόμενο σκοραρίσματος από Psychas ή Vasiliadis δίνει απόδοση 2.00. Από πλευράς Ζαλγκίρις Κάουνας, η περίπτωση να σκοράρει είτε ο Krusnauskas είτε ο Figueiredo δίνει 2.75.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Send this to a friend