Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ CHAMPIONS LEAGUE με ματσάρα Κλουζ – Αστάνα με πάνω από 259 αγορές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!
CHAMPIONS LEAGUE με ματσάρα Κλουζ – Αστάνα με πάνω από 259 αγορές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

CHAMPIONS LEAGUE με ματσάρα Κλουζ – Αστάνα με πάνω από 259 αγορές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Ημέρα Champions League σήμερα και η Κλουζ υποδέχεται την Αστάνα, απόψε στις 21:00. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα* για την αναμέτρηση, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλεόν το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan έγινε η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!
Και φυσικά 0% γκανιότα, όπως όλα τα σπουδαία παιχνίδια!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Η νίκη της Κλουζ δίνει απόδοση 1.74, η ισοπαλία 3.80 και η νίκη της Αστάνα δίνει 6.00. Σε περίπτωση πρόκρισης της Κλουζ, η απόδοση είναι 2.50 και της Αστάνα είναι 1.53. Το ενδεχόμενο πρόκρισης της Κλουζ στην κανονική διάρκεια δίνει 3.15, στην παράταση δίνει 14.00 και στα πέναλτι δίνει 19.50. Η πιθανότητα πρόκρισης της Αστάνα στην κανονική διάρκεια δίνει 1.75, στην παράταση 16.50 και στα πέναλτι δίνει 19.50. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.45, το Under 2.5 δίνει 1.53, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.30 και το No Goal δίνει 1.57. Η περίπτωση νίκης της Κλουζ από το πρώτο ημίχρονο δίνει 2.70 και το ενδεχόμενο νίκης της Αστάνα από το πρώτο ημίχρονο δίνει 8.50.

Όσον αφορά τους παίκτες, η περίπτωση να σκοράρει ο Rondon, από πλευράς Κλουζ, δίνει 2.50 και ακολουθούν οι Omrani και Costache με αποδόσεις 2.70 και 3.55, αντίστοιχα. Από πλευράς Αστάνα, η πιθανότητα να σκοράρουν οι Janga και Mubele, έχει απόδοση 4.35 και ακολουθεί ο Rotariu με απόδοση 4.85.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του Copa America (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend