Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Το πρωί έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και λίγο πριν, έφυγε και εκείνη…
Το πρωί έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και λίγο πριν, έφυγε και εκείνη…

Το πρωί έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και λίγο πριν, έφυγε και εκείνη…

Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η Ελένη Ιωακείμ, ένα πλάσμα γεμάτο ζωντάνια, εγκαρδιότητα και αγάπη για τη ζωή και τους ανθρώπους.

Η Ελένη γεννήθηκε στην κατεχόμενη Λύση και είχε 6 αδέλφια. Ο πατέρας της ήταν ο Γεώργιος Ιωακείμ και η μητέρα της η Μαρία Παπαγιάννη. Η Ελένη ζούσε στην Λάρνακα και ήταν Ιατρικός Επισκέπτης. Στο παρελθόν ασχολήθηκε με την πολιτική και της άρεσε πολύ το διάβασμα, η γυμναστική, η μουσική και ο χορός. Ήταν διαζευγμένη είχε 2 κόρες.

Πριν από 6 μήνες…

Η Ελένη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Γερμανία αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε. Οι γιατροί της έδωσαν 6 με 12 μήνες ζωής. Όταν όμως πέρασαν οι 6 μήνες, η Ελένη αρρώστησε ξανά. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και σήμερα, στις 3:00 το απόγευμα, έφυγε για πάντα από κοντά μας. Ήταν 54 ετών.

Σήμερα δυστυχώς η Ελένη έφυγε για το μεγάλο ταξίδι μαζί με την μητέρα της. Την ίδια μέρα…

Η μητέρα της Ελένης ήταν 87 ετών και τα τελευταία χρόνια είχε πολλά προβλήματα υγείας. Η Ελένη, ενημέρωσε την μητέρα της για το πρόβλημα υγείας της και εκείνη όλο ρωτούσε: «τι κάνει η Ελένη μου;». Σήμερα το πρωί, έφυγε απο τη ζωή. Λίγες μόνο ώρες πριν από την κόρη της.

Η μικρότερη αδελφή της Ελένης πέθανε όταν ήταν βρέφος, από ανεμοστρόβιλο.

Ο ανεμοστρόβιλος μαζί με το υπόστεγο (χώρος που έχει κάποια μορφή σκεπής και είναι ανοικτός από τις δύο πλευρές) που είχαν στην αυλή του σπιτιού τους, πήρε και τη κούνια μαζί με το μωρό. Το βρήκαν λίγο αργότερα νεκρό πάνω στις πέτρες.

Πηγή : Ant1

Send this to a friend