Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Σάλος για το ζευγάρι των κυνηγών που φιλήθηκε πάνω από νεκρό λιοντάρι
Σάλος για το ζευγάρι των κυνηγών που φιλήθηκε πάνω από νεκρό λιοντάρι

Σάλος για το ζευγάρι των κυνηγών που φιλήθηκε πάνω από νεκρό λιοντάρι

Σάλος έχει προκαλέσει η κίνηση ενός ζευγαριού να φιληθεί και να φωτογραφηθεί πάνω από το κουφάρι ενός λιονταριού που μόλις είχαν σκοτώσει.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Ντάρεν και η Καρολίν Κάρτερ σκότωσαν το αρσενικό λιοντάρι στη Νότια Αφρική με την εταιρεία που ανήρτησε τη φωτογραφία στο Facebook να γράφει στη λεζάντα «πολύ ωραία. Ένα τεράστιο λιοντάρι».

Το ζευγάρι είναι ιδιοκτήτες επιχείρησης ταρρίχευσης στο Έντμοντον του Καναδά και όταν κλήθηκαν από δημοσιογράφο της βρετανικής Mirror να σχολιάσουν την επιλογή τους αρκέστηκαν στην απάντηση «δεν ενδιαφερόμαστε να σχολιάσουμε τίποτα. Το ζήτημα είναι πολύ πολιτικό».

Σύμφωνα με πληροφορίες το λιοντάρι είχε μεγαλώσει σε συνθήκες αιχμαλωσίας προκειμένου να αποτελέσει θήραμα για κυνηγούς.

Η εταιρεία Legelela offers μέσω της οποίας το ζευγάρι των Καναδών οργάνωσε το κυνήγι προσφέρει, μεταξύ άλλων, κυνήγι για ζέβρες, λεοπαρδάλεις και ελέφαντες.

Η εικόνα του ζευγαριού να φιλιέται πάνω από το νεκρό λιοντάρι χαρακτηρίστηκε «αηδιαστική» από αρκετούς χρήστες του Twitter με τους πιο ακραίους να ζητούν μέχρι και την επιβολή θανατικής ποινής.

«Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να το κάνεις αυτό; Γιατί; Ποιος είναι ο στόχος; Τους κάνει να νιώθουν γενναίοι; Στα μάτια μου είναι δύο δειλά καθάρματα» έγραψε ένας άλλο χρήστης, με έναν τρίτο να επισημαίνει ότι «το να γιορτάζει κανείς τον θάνατο είναι αηδιαστικό».

Send this to a friend