Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σε βαρύ πένθος το ύστατο χαίρε στον Λευτέρη της Σαλαμίνας (pics)
Σε βαρύ πένθος το ύστατο χαίρε στον Λευτέρη της Σαλαμίνας (pics)

Σε βαρύ πένθος το ύστατο χαίρε στον Λευτέρη της Σαλαμίνας (pics)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σαλαμίνας θα εξετάσει στη συνέχεια και άλλους τρόπους για να τιμηθεί η μνήμη του Λευτέρη…

Σε βαρύτατο πένθος τελέστηκε η κηδεία του Λευτέρη Ελευθερίου, του επί σειρά πολλών ετών φροντιστή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νέας Σαλαμίνας. Η κηδεία του εκλιπόντος, τελέστηκε στον Ιερό ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα την Δευτέρα (15/7) και παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του προπονητικού τιμ της ανδρικής ομάδας, των Ακαδημιών και του Διοικητικού Συμβουλίου (όπως και πρώην παράγοντες).

Τον Λευτέρη της Σαλαμίνας, αποχαιρέτησαν επίσης στο πιο μακρινό ταξίδι του, μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΚ και της Αλκής, που επίσης ήταν παρόντα, όπως και οι Ανδρέας Βύρας (Δήμαρχος Λάρνακας), ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου και αντιδήμαρχος Αμμοχώστου (πλέον θα εκτελεί χρέη δημάρχου) Χρύσανθος Ζαννέτος, οι οργανωμένοι οπαδοί «Red Rebels». Από τον ΠAΣΠ, παρευρέθη ο πρόεδρος Σπύρος Νεοφυτίδης κι από τον ΚΟΑ ο Νεόφυτος Γεωργίου.

Ο Λευτέρης υπήρξε ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αργότερα φροντιστής της ανδρικής ομάδας επί σειρά ετών. Ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε για τα πάντα, ώστε να κυλούν οι προπονήσεις της Σαλαμίνας ομαλά. Τα έξοδα της κηδείας ανάλαβε αποκλειστικά το σωματείο και οι σημαίες στα γήπεδα της Σαλαμίνας θα κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 40 μέρες.

Στην κηδεία, εκτός από στεφάνια, έγιναν και εισφορές στην οικογένεια. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σαλαμίνας θα εξετάσει στη συνέχεια και άλλους τρόπους για να τιμηθεί η μνήμη του Λευτέρη.

Πηγή : Goal

Send this to a friend