Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Συλλήψεις για επίθεση εναντίον θηροφυλάκων
Λάρνακα: Συλλήψεις για επίθεση εναντίον θηροφυλάκων

Λάρνακα: Συλλήψεις για επίθεση εναντίον θηροφυλάκων

Τρία άτομα ηλικίας 26,35 και 30 χρόνων από την επαρχία Λάρνακας, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση ως ύποπτοι για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα τρία άτομα την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουλίου, βρίσκονταν σε περιοχή της Λάρνακας όπου εκπαίδευαν σκύλους, πράγμα το οποίο απαγορεύεται.

Μέλη του Ταμείου Θήρας Λάρνακας τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή για περιπολία, αντιλήφθηκαν τα τρία άτομα και αφού τα πλησίασαν, τους ζήτησαν τα στοιχεία τους. Αυτοί αρνήθηκαν και φέρονται να μην συνεργάζονταν με τους θηροφύλακες.

Στο σημείο κλήθηκε για ενίσχυση δεύτερο περίπολο του Ταμείου Θήρας και σε κάποια στιγμή, δύο από τους υπόπτους επιτέθηκαν εναντίον δύο θηροφυλάκων προκαλώντας τους πραγματική σωματική βλάβη. Στη συνέχεια τα τρία άτομα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο θηροφύλακες επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριo.
Τα τρία άτομα συνελήφθηκαν το Σάββατο το απόγευμα και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Send this to a friend