Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνήθηκαν να συνεργαστούν και επιτέθηκαν σε θηροφύλακες
ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνήθηκαν να συνεργαστούν και επιτέθηκαν σε θηροφύλακες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνήθηκαν να συνεργαστούν και επιτέθηκαν σε θηροφύλακες

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 26, 35 και 30 χρόνων, όλοι από την επαρχία Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, οι πιο πάνω συλληφθέντες στις 11 Ιουλίου, 2019 βρίσκονταν σε περιοχή της Λάρνακας όπου εκπαίδευαν σκύλους, πράγμα το οποίο απαγορεύεται.

Μέλη του Ταμείου Θήρας Λάρνακας τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή για περιπολία, αντιλήφθηκαν τα πιο πάνω πρόσωπα και αφού τα πλησίασαν, τους ζήτησαν τα στοιχεία τους. Αυτοί αρνήθηκαν και φέρονται να μην συνεργάζονταν με τους θηροφύλακες.

Στο σημείο κλήθηκε για ενίσχυση δεύτερο περίπολο του Ταμείου Θήρας. Σε κάποια στιγμή, οι δύο από τους θηροφύλακες δέχθηκαν επίθεση από δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα, προκαλώντας τους πραγματική σωματική βλάβη και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο θηροφύλακες επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο αφού προηγουμένως τους χορηγήθηκε άδεια ασθενείας για τρεις ημέρες.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend