Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για διάρρηξη νυχτερινού κέντρου
Λάρνακα: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για διάρρηξη νυχτερινού κέντρου

Λάρνακα: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για διάρρηξη νυχτερινού κέντρου

Ποινή φυλάκισης σε 38χρονο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής νυχτερινού κέντρου στην Λάρνακα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 18 μηνών σε 38χρονο αλλοδαπό, ύστερα από σύντομη ακροαματική διαδικασία και μετά από δική του παραδοχή για υπόθεση διάρρηξης, κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου 2018, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα, κατήγγειλε ότι εντός του υποστατικού, το οποίο ήταν κλειστό, βρίσκονταν δύο άτομα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή και κατά την άφιξη τους αντιλήφθηκαν τρία πρόσωπα να εξέρχονται του υποστατικού και να προσπαθούν να διαφύγουν τρέχοντας.

Τα τρία άτομα καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν για αυτόφωρο αδίκημα τον ένα από αυτούς, ο οποίος φέρεται να προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψή του και κτύπησε ένα από τα μέλη της Δύναμης.

Δεύτερο πρόσωπο, εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και αφού ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς συνελήφθη, ωστόσο το τρίτο άτομο κατάφερε να διαφύγει.

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες και τον Απρίλιο του 2019 το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Ο 38χρονος αρχικά δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο στη πορεία της ακροαματικής διαδικασίας, παραδέχθηκε ενοχή.

Send this to a friend