Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ : Κραυγή απόγνωσης και αγωνίας από την κόρη του παππού Ανδρέα που αγνοείται
ΛΑΡΝΑΚΑ : Κραυγή απόγνωσης και αγωνίας από την κόρη του παππού Ανδρέα που αγνοείται

ΛΑΡΝΑΚΑ : Κραυγή απόγνωσης και αγωνίας από την κόρη του παππού Ανδρέα που αγνοείται

Ξέσπασε με μια κραυγή απόγνωσης και αγωνίας για τον πατέρα της, ο οποίος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα η κόρη του παππού Ανδρέα Αγαθαγγέλου από τη Λάρνακα.

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κόρη του 77χρονου έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τον 77χρονο, να επικοινωνήσει είτε με την οικογένεια της, είτε με την Αστυνομία.

Στη συγκλονιστική ανάρτηση της αναφέρει ότι, «έχει μια βδομάδα σήμερα που ψάχνουμε κατοικημένες και μη περιοχές, δύσβατες, παραλίες, υπονόμους…»

Ζητά παράλληλα από οποιονδήποτε δει τον 77χρονο να μη φοβηθεί και να τον πλησιάσει, καθώς είναι ένας πολύ ήρεμος και αθώος άνθρωπος.

Ευχαρίστησε επίσης όσους συνδράμουν στην γιγαντιαία προσπάθεια που γίνεται για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο παππούς Ανδρέας, εξαφανίστηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης από την οικία του, στους Άγιους Ανάργυρους στη Λάρνακα και για τον εντοπισμό του είχε στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Ο εξαφανισθείς, περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Send this to a friend