Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αγώνες EUROPA LEAGUE με ΑΕΚ Λάρνακας – Κ.Σ. Πετροκάμπ και Ζαλγκίρις Κάουνας – Απόλλων Λεμεσού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash out από την Stoiximan!
Αγώνες EUROPA LEAGUE με ΑΕΚ Λάρνακας – Κ.Σ. Πετροκάμπ και Ζαλγκίρις Κάουνας – Απόλλων Λεμεσού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash out από την Stoiximan!

Αγώνες EUROPA LEAGUE με ΑΕΚ Λάρνακας – Κ.Σ. Πετροκάμπ και Ζαλγκίρις Κάουνας – Απόλλων Λεμεσού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash out από την Stoiximan!

Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται απόψε την Κ.Σ. Πετροκάμπ, στις 18:30, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και σας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλεόν το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan έγινε η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας δίνει απόδοση 1.11, η ισοπαλία 9.00 και η νίκη της Κ.Σ. Πετροκάμπ δίνει 25.00. Η πιθανότητα πρόκρισης της ΑΕΚ Λάρνακας δίνεται με απόδοση 1.03 και της Κ.Σ. Πετροκάμπ με 12.25. Το Over 3.5 γκολ δίνει 1.97 και το Under 3.5 γκολ δίνει 1.80, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.40 και το No Goal 1.53. Η πιθανότητα να κερδίσει η ΑΕΚ Λάρνακας από το πρώτο ημίχρονο δίνει 1.47 και το ενδεχόμενο νίκης της Κ.Σ. Πετροκάμπ από το πρώτο ημίχρονο δίνεται με απόδοση 34.00.
Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Trickovski, από πλευράς ΑΕΚ Λάρνακας, δίνει 3.75 και ακολουθούν οι Florian Taulemesse και Γιάννου με απόδοση 4.50. Η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος είτε ο Ibrahim είτε ο Ambros, από την Κ.Σ. Πετροκάμπ, δίνεται με απόδοση 6.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Το δεύτερο ματς της ημέρας, από πλευράς κυπριακού ενδιαφέροντος, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League είναι αυτό ανάμεσα στη Ζαλγκίρις Κάουνας – Απόλλων Λεμεσού, στις 20:00.
Η νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας δίνεται με απόδοση 6.50, η ισοπαλία με 4.75 και η νίκη του Απόλλων Λεμεσού με 1.47. Η περίπτωση πρόκρισης της Ζαλγκίρις Κάουνας δίνει απόδοση 9.00 και του Απόλλων Λεμεσού δίνει 1.06. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.75 και το Under 2.5 γκολ 2.02, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.95 και το Νο Goal δίνει 1.80. Η πιθανότητα να κερδίσει η Ζαλγκίρις Κάουνας από το πρώτο ημίχρονο δίνει 11.00 και το ενδεχόμενο νίκης του Απόλλων Λεμεσού από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 2.12.
Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Ζελάγια του Απόλλων Λεμεσού, δίνει απόδοση 3.25 και ακολουθούν οι Vasiliadis και Psychas με απόδοση 4.50. Η περίπτωση να σκοράρει πρώτος είτε ο Figueiredo είτε ο Krusnauskas, από πλευράς Ζαλγκίρις Κάουνας, δίνεται με απόδοση 6.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του Copa America (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend