Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 8 έξυπνοι τρόποι για κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
8 έξυπνοι τρόποι για κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

8 έξυπνοι τρόποι για κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το να βρει κανείς φθηνά αεροπορικά εισιτήρια δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση! Γι’ αυτό και η Skyscanner συγκέντρωσε σε μια σελίδα τα πιο έξυπνα tools & features της, που σας βοηθούν να βρίσκετε τα αεροπορικά εισιτήρια με τις καλύτερες τιμές! Δείτε ποια είναι αυτά και μάθετε ποιες δυνατότητες σας δίνουν.

Με μια γρήγορη ματιά:
«Ειδοποίηση Τιμής» (Price Alert)
«Οπουδήποτε» tool
«Φθηνότερος Μήνας»
«Χάρτης»
«Ολόκληρος Μήνας»
Skyscanner Λογαριασμός
«Προσθήκη κοντινών αεροδρομίων»
«Πολλαπλοί προορισμοί» (multi-city search)

1. Η «Ειδοποίηση Τιμής» (Price Alert)
Γνωρίζετε ότι με την «Ειδοποίηση Τιμής» (Price Alert) της Skyscanner μπορείτε να παρακολουθείτε τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη πτήση που σας ενδιαφέρει; Γιατί να χάσετε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια ενώ θα μπορούσατε να έχετε ενημερωθεί για αυτά;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζουν πολύ συχνά. Με τη δημιουργία μιας «Ειδοποίησης Τιμής» για την πτήση που σας ενδιαφέρει, θα λαμβάνετε ένα email αυτόματα κάθε φορά που η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων, για τη συγκεκριμένη πτήση, αυξάνεται ή μειώνεται. Έτσι μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση για το πότε σας συμφέρει να πραγματοποιήσετε την κράτηση των εισιτηρίων σας ώστε να μη χάσετε τις συμφέρουσες τιμές. Η υπηρεσία «Ειδοποίησης Τιμής» είναι εντελώς δωρεάν.

2. Το «Οπουδήποτε» tool
Η λογική πίσω από το «Οπουδήποτε» tool μας είναι η εξής: εάν θέλετε να πάτε ένα ταξίδι, αλλά δεν έχετε έναν συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό σας, γιατί να μην έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε, με ένα μόνο κλικ, όλες τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων προς οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο -όπως αυτές δίνονται από τις αεροπορικές εταιρείες και τα online ταξιδιωτικά πρακτορεία- ώστε να μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και να επιλέγετε έτσι έξυπνα τον επόμενο προορισμό σας;

Όταν λοιπόν υπάρχει ευελιξία ως προς το πού θα ταξιδέψετε, το «Οπουδήποτε» είναι το ιδανικό έξυπνο «εργαλείο» της Skyscanner για εσάς!

3. O «Φθηνότερος Μήνας»
Mε τον «Φθηνότερο Μήνα» της Skyscanner μπορείτε να δείτε στη διάρκεια ποιου μήνα υπάρχουν οι χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο προορισμό που σας ενδιαφέρει αλλά και για οποιονδήποτε άλλον!

Όταν λοιπόν υπάρχει ευελιξία ως προς το πότε θα ταξιδέψετε, ο «Φθηνότερος Μήνας» είναι το ιδανικό έξυπνο «εργαλείο» της Skyscanner για εσάς!

4. O «Χάρτης»
Με τον «Χάρτη» της Skyscanner μπορείτε να έχετε μια συνολική εικόνα των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο! Το εργαλέιο αυτό σας δείχνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για διάφορους προορισμούς πάνω στον παγκόσμιο χάρτη. Εσείς επιλέγετε τον τόπο αναχώρησης και αλλάζετε τον μήνα ώστε να μπορείτε να βλέπετε κάθε φορά τις τιμές για τον εκάστοτε μήνα. Έτσι μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση για το πότε και για το πού σας συμφέρει να ταξιδέψετε!

5. O «Ολόκληρος Μήνας»
Όταν έρχεται η ώρα να προγραμματίσετε τις διακοπές σας ή ένα σύντομο ταξίδι, η δυνατότητα που σας δίνει η Skyscanner να βλέπετε πού κυμαίνονται οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων καθ’όλη τη διάρκεια του εκάστοτε μήνα με τον «Ολόκληρο Μήνα», μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος στο να βρίσκετε πάντοτε τις καλύτερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων!

6. Skyscanner Λογαριασμός
Η δημιουργία Λογαριασμού με την Skyscanner είναι ίσως ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» στα χέρια των ταξιδιωτών που θέλουν να λαμβάνουν εξατομικευμένες προσφορές ώστε να βρίσκουν τις καλές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων καθώς και να λαμβάνουν εξατομικευμένη πληροφόρηση σχετικά με ταξιδιωτικά νέα και προσφορές. Είναι δωρεάν!

7. «Προσθήκη κοντινών αεροδρομίων»
Πολλές φορές το αεροδρόμιο παίζει ρόλο στην τιμή των αεροπορικών. Η Skyscanner σας δίνει τη δυνατότητα, όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης, να κάνετε τικ στο κουτάκι «Προσθήκη κοντινών αεροδρομίων» για να συμπεριλάβετε στην αναζήτηση και άλλα κοντινά σε αυτό αεροδρόμια.

8. «Πολλαπλοί προορισμοί» (multi-city search)
Γνωρίζετε σχετικά με τη δυνατότητα που σας προσφέρει η Skyscanner να ψάχνετε αεροπορικά εισιτήρια για «πολλαπλούς προορισμούς» (multi-city search) εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο κλικ;

Και τώρα που γίνατε λίγο πιο ειδικοί στην εύρεση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων, ξεκινήστε την αναζήτηση!

Πηγή: .checkincyprus.com

Send this to a friend