Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: «Κτενίζουν» με drone και πόρτα πόρτα για τον Αγαθαγγέλου
Λάρνακα: «Κτενίζουν» με drone και πόρτα πόρτα για τον Αγαθαγγέλου

Λάρνακα: «Κτενίζουν» με drone και πόρτα πόρτα για τον Αγαθαγγέλου

Από πόρτα σε πόρτα συνεχίζουν οι αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου Ανδρέα Αγαθαγγέλου από την Λάρνακα.

Η Πολιτική Άμυνα Λάρνακας όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, «κτενίζει» περιοχές της πόλης προκειμένου να εντοπίσει τον 77χρονο. Για τις έρευνες επιστρατεύθηκε μάλιστα και drone για καλύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα.

“Συνεχίσαμε και σήμερα, δυστυχώς ακόμη χωρίς επιτυχία, τις προσπάθειές μας, κάτω από τις οδηγίες και συντονισμό της Αστυνομίας, για εντοπισμό του 77χρονου Αντρέα Αγαθαγγέλου. Πέραν της φυσικής έρευνας, συνεχίσαμε και με τοποθέτηση ενημερωτικών εντύπων σε περίοπτες θέσεις, την ενημέρωση πολιτών και τη χρήση μη επανδρωμένων ιπτάμενων οχημάτων για κάλυψη μεγαλύτερης έκτασης και γρηγορότερα.

«Εξακολουθεί να αγνοείται ο 77χρονος, Ανδρέας Αγαθαγγέλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από προχθες το πρωί από την οικία του, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 77χρονου συνεχίζονται.

Τελευταία φορά θεάθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της Πολιτικής Άμυνας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.»

Send this to a friend