Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Θέλετε να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινώντας τον Σεπτέμβρη 2019; Το απόλυτο Clearing Event στην Λάρνακα.
Θέλετε να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινώντας τον Σεπτέμβρη 2019; Το απόλυτο Clearing Event στην Λάρνακα.

Θέλετε να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινώντας τον Σεπτέμβρη 2019; Το απόλυτο Clearing Event στην Λάρνακα.

Οι Σύμβουλοι Σπουδών Everyday Counseling σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια: Brunel University London, University of Chester και University of Law, οργανώνουν το απόλυτο clearing event στα γραφεία τους στην Λάρνακα στις 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 4:00μμ – 8:00μμ.
Στο event απόφοιτοι Λυκείου θα μπορούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών των εν λόγω Πανεπιστημίων και θα μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση θέσης για τον κλάδο που τους ενδιαφέρει.
Η Διευθύντρια του γραφείου Everyday Counseling, κα. Μαρία Χατζηγιακουμή δήλωσε για το clearing event: “Είναι με μεγάλη μας χαρά που μπορούμε να προσφέρουμε αυτές τις υπηρεσίες σε απόφοιτους που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα θέση και που θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Brunel University London, University of Chester και University of Law, θεωρούνται από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και τα αποδέχονται το απολυτήριο Λυκείου ως κριτήριο εισδοχής. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εξασφαλίσει κάποιος θέση σε αυτά τα Πανεπιστήμια.”

Το Clearing Event θα γίνει στις 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 4:00μμ- 8:00μμ στα γραφεία του Everyday Counseling στην Λόρδου Βύρωνος 65 (Απέναντι από Costa Coffee) στην Λάρνακα. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και οι μαθητές και γονείς καλούνται να προκρατήσουν το ραντεβού τους στο τηλέφωνο 24400027 ή στο 70000827

Send this to a friend