Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Διώχνει το άγχος λύνοντας μαθηματικές εξισώσεις – Γιόρτασε τα 100 του χρόνια ο Βαροσιώτης Ηλίας Καφάς
Διώχνει το άγχος λύνοντας μαθηματικές εξισώσεις – Γιόρτασε τα 100 του χρόνια ο Βαροσιώτης Ηλίας Καφάς

Διώχνει το άγχος λύνοντας μαθηματικές εξισώσεις – Γιόρτασε τα 100 του χρόνια ο Βαροσιώτης Ηλίας Καφάς

100 χρόνια ζωής συμπλήρωσε χθες ο Ηλίας Καφάς, από το Κάτω Βαρώσι και τώρα κάτοικος Λάρνακας. Η συνταγή μακροζωίας του κύριου Ηλία, είναι οι εξισώσεις μαθηματικών, οι ξένες γλώσσες και το τραγούδι.

Τα 100 χρόνια ζωής γιόρτασε χθες ο Βαροσιώτης Ηλίας Καφάς, παρέα με συγγενείς και φίλους

Η κάμερα του ΑΝΤ1 παρέστη στο πάρτι γενεθλίων του κύριου Ηλία, ο οποίος μάλιστα μας αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας του

«Προσπαθώ πάντοτε να είμαι ήρεμος, ήσυχος, να αποφεύγω το άγχος. Και αυτό το κατορθώνω με το να λύω μαθηματικά προβλήματα της 3ης τάξης του γυμνασίου. Έχω το βιβλίο των μαθηματικών, το οποίο επαναλαμβάνω κάθε χρόνο» , δήλωσε ο αιωνόβιος, Ηλίας Καφάς.

Σύμφωνα με τον κύριο Ηλία, ένα από τα μυστικά της καλής ζωής είναι και η αποχή από τις κακές συνήθειες και η ενασχόληση με διάφορες δραστηριότητες.

«Επίσης έχω βιβλία μεθόδους ξένων γλωσσών. Γαλλικά, Ιταλικά τζαι Τουρκικα, τα οποία επίσης χρησιμοποιώ, τα διαβάζω τα επαναλαμβάνω. Επίσης μου αρέσει πολλά το sudoku, είναι το χόμπυ μου. Τζαι κάποτε τραγουδώ», δήλωσε ο κος Καφάς.

Ο κύριος Ηλίας Καφάς ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο πάρτι των γενεθλίων του και ειδικά τα τρία του παιδιά, τα έξι του εγγόνια και τα δέκα δισέγγονα του.

Δείτε το βίντεο εδώ

Send this to a friend