Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Η Απόλυτη Καλοκαιρινή Διέξοδος
Η Απόλυτη Καλοκαιρινή Διέξοδος

Η Απόλυτη Καλοκαιρινή Διέξοδος

Κάντε μια βουτιά στον κήπο σας! Ο καιρός έχει ανοίξει και μαζί του έχει ανοίξει και η διάθεση μας. Μεσημεριανά τραπέζια με ψησίματα στον κήπο και βουτιές στην πισίνα. Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις όλη την οικογένεια μαζεμένη γύρω από ένα τραπέζι σε ένα κήπο ή μια βεράντα, χαρά, γέλια, σχέδια, όνειρα και εξομολογήσεις; Τι πιο χαλαρωτικό από μια βραδιά στην βεράντα στο αναπαυτικό σας σαλονάκι με κρασάκι, παρέα και ατέλειωτες συζητήσεις; Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και διασκέδασης διαλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα κήπου/εξωτερικού χώρου.

Θέλετε να κάνετε την βεράντα σας ή τον κήπο σας πιο άνετο και ελκυστικό;

Προσέξτε το στυλ και την ποιότητα του επίπλου που θα επιλέξετε.  Εκτός από το σχέδιο θα πρέπει να επιλέξετε τα έπιπλα σας όσον αφορά το χρώμα και το μέγεθος ανάλογα με τον χώρο που διαθέτετε.

Ο χώρος μας δεν πρέπει να είναι αποπνικτικά γεμάτος αλλά ούτε ελλιπής. Σκεφτείτε τι θα επιθυμούσατε να υπάρχει στον κήπο ή την βεράντα σας, για να κάνει εσάς να νιώθετέ πιο άνετα και ξεκινήστε με την επιλογή του είδους (καναπές, καρέκλες, τραπεζάκια, σκαμπό, τραπεζαρία).

Αφού καταλήξετε με την επιλογή του είδους φανταστείτε το στον δικό σας κήπο ή στην βεράντα σας. Κάντε εικόνα πως θα ήτανε πιο όμορφο και βολικό να διαμορφωθεί, για να δημιουργήσετε ένα φανταστικό design το οποίο θα αντιστοιχεί στην διάθεση που θέλετε να δώσετε στον εξωτερικό σας χώρο.

Μην χάνετε λοιπόν καθόλου χρόνο! Βγείτε έξω και ψάξτε πώς θα κάνετε το καλοκαίρι σας πιο απολαυστικό, διαλέγοντας τα δικά σας έπιπλα κήπου/εξωτερικού χώρου.

 

KITCHEN STUDIO Living & More

Interior Design team

 

Send this to a friend