Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Παντρεύτηκε τον Άντρα της Ζωής της Μια Μέρα πριν Πεθάνει από Όγκο στον Εγκέφαλο
Παντρεύτηκε τον Άντρα της Ζωής της Μια Μέρα πριν Πεθάνει από Όγκο στον Εγκέφαλο

Παντρεύτηκε τον Άντρα της Ζωής της Μια Μέρα πριν Πεθάνει από Όγκο στον Εγκέφαλο

Μια νεαρή μητέρα παντρεύτηκε τον άρρωστο σε τελικό στάδιο αρραβωνιαστικό της σε έναν οικείο γάμο σε αυλή μόλις μια μέρα πριν χάσει τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Navar Herbert, κάποτε ένας γυμνασμένος και υγιής ποδοσφαιριστής από το Queensland της Αυστραλίας, πέθανε το βράδυ της Τρίτης.

Ο 22χρονος είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο πριν από αρκετούς μήνες και η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Η σύζυγός του, η Maia Falwasser, έχει μοιραστεί το βίντεο του ρομαντικού γάμου τους σε μια σελίδα της GoFundMe που δημιούργησε για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να μπορέσει η σωρός του Navar να πετάξει στην πατρίδα του στην Κοταχίτανα Μάραε της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Navar υποβοηθήθηκε από τους φίλους και την οικογένειά του για να ετοιμαστεί για την εκδήλωση τη Δευτέρα, καθώς του φόρεσαν ένα λευκό κοστούμι.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν με αναπηρικό καροτσάκι στην τελετή για να βρει τη μέλλουσα του σύζυγο.

Η Maia σκούπιζε τα δάκρυα της καθώς προχωρούσε στον διάδρομο κρατώντας το χέρι της μητέρας της, πριν βρει τον Navar.

Ο Navar είπε στη σύζυγό του πόσο πολύ αγάπησε τις στιγμές τους πριν γίνουν επίσημα ανδρόγυνο.

Ο μικρός γιος του ζευγαριού, ο Kyrie, ήταν επίσης παρών στο γάμο και εμφανίστηκε στο βίντεο με τους αγαπημένους τους.

Μετά την τελετή, μια ομάδα ανδρών εκτέλεσαν το χορό χάκα μπροστά στον Navar που έκλαιγε, πριν έρθουν ένας ένας να συγχαρούν το ζευγάρι για την ένωση τους.

Η Maia αγωνίζεται τώρα να συγκεντρώσει χρήματα για να φέρει τη σωρό του Navar στην Κοταχίτανα Μάραε, μια πόλη στη Νέα Ζηλανδία, όπου ζήτησε να θαφτεί πριν πεθάνει.

«Σήμερα η καρδιά μου είναι βαριά και πένθιμη, έχασα τον καλύτερό μου φίλο, σύζυγο και τον πατέρα του γιου μας», έγραψε η Maia σε ένα αφιέρωμα στον αδικοχαμένο της σύζυγο.

«Νιώθω μεγάλη στήριξη και αγάπη από τους φίλους και την οικογένειά μου … Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, ωστόσο βρίσκω δύναμη και κουράγιο στην υποστήριξη όλων.

«Ο Navar άγγιξε πολλούς ανθρώπους, κοντά και μακριά, και θα είναι πάντα στις μνήμες μας και θα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας».

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Navar, ο Narang Bulls, διοργάνωσε μια γιορτή για την ζωή του και ακούραστα προσπαθεί να μαζέψουν χρήματα για να βοηθήσουν με τα έξοδα της μεταφοράς της σωρού του στην πατρίδα του. 11

22

33

44

55

Πηγή: .ant1.com.cy

Send this to a friend