Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Από την Κύπρο ο νικητής του Seri Weekly Challenge by Stoiximan!
Από την Κύπρο ο νικητής του Seri Weekly Challenge by Stoiximan!

Από την Κύπρο ο νικητής του Seri Weekly Challenge by Stoiximan!

Ένας νεαρός από τη Λεμεσό ο μεγάλος νικητής του Seri Weekly Challenge της περασμένης εβδομάδας, ο οποίος με 19 …σερί προβλέψεις κέρδισε το εβδομαδιαίο έπαθλο των 1,000 ευρώ!
Το αγαπημένο Seri του Stoiximan είναι πλέον εβδομαδιαίο για την Ελλάδα και την Κύπρο και προσφέρει μέχρι και 10,000 ευρώ εντελώς δωρεάν!

Συγκεκριμένα, εάν ο νεαρός από τη Λεμεσό είχε καταφέρει να φτάσει τις 25 σερί προβλέψεις θα κέρδιζε το Mega Prize των 10,000 ευρώ χωρίς να απαιτείται καν στοιχηματισμός στα διλήμματα!

Πώς παίζεται όμως το Seri Weekly Challenge του Stoiximan; Αυτό που χρειάζεται είναι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από καθημερινά διλήμματα που παρουσιάζονται σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να αρχίσεις να χτίζεις ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων (π.χ. Θα μπει γκολ στο Βραζιλία-Περού πριν το 28’; ΝΑΙ/ΟΧΙ ή Θα κερδίζει στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός την Εφές; ΝΑΙ/ΟΧΙ).

Όσο απαντάς σωστά και αυξάνεις το σερί σου, αυξάνεις και τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που κερδίζει κάθε εβδομάδα μέχρι και 10,000 ευρώ εντελώς δωρεάν! Ναι, εντελώς δωρεάν, αφού δεν απαιτείται καν στοιχηματισμός! Για να κερδίσεις αυτό το τεράστιο ποσό, πρέπει να απαντήσεις 25 Σερί σωστά διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λανθασμένη απάντηση.
Ωστόσο, δεν κερδίζεις μόνο αν κάνεις το απόλυτο σερί, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά έπαθλα, ανάλογα με τη θέση που θα έχεις στον εβδομαδιαίο βαθμολογικό πίνακα με βάση το καλύτερο σερί σου.

Κατέβασε λοιπόν το Seri App, διάλεξε τα διλήμματα που θες μέσα από δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις και προσπάθησε να κάνεις το Σερί που θα σε οδηγήσει στις 10.000 ευρώ.

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.com.cy/seri

Κατέβασε, λοιπόν, το Seri App, ετοιμάσου να κάνεις Σερί και να απολαύσεις τη δράση συντροφιά με 10.000 ευρώ!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Send this to a friend