Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Work life balance workshop στην Parimatch
Work life balance workshop στην Parimatch

Work life balance workshop στην Parimatch

Σε μια εποχή που όλοι αναλαμβάνουν πολλαπλούς ρόλους στη ζωή τους και το multitasking αποτελεί βασικό κριτήριο επιτυχίας, αυτό στο οποίο συγκλίνουν όλοι οι εργαζόμενοι είναι η επιθυμία του καθενός να είναι όσο το δυνατόν πιο χαρούμενοι και ισορροπημένοι στη καθημερινότητά τους. Η ισορροπία των εργαζομένων είναι άρρηκτα δεμένη με την επιτυχή πορεία μιας επιχείρησης. Στα πλαίσια επίτευξης αυτής της ισορροπίας, η Parimatch διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή ένα work-life balance σεμινάριο για το προσωπικό της.

Η εκπαιδεύτρια, Δρ. Ήβη Μιχαηλίδη, εργασιακή ψυχολόγος βοήθησε τους υπάλληλους της Parimatch να κατανοήσουν καλύτερα τον όρο work-life balance και να συνειδητοποιήσουν την σημασία του για την ευημερία τους. Επίσης, μέσω διαδραστικών ασκήσεων, αποσαφήνισαν τις προτεραιότητες και τους διάφορους ρόλους στη ζωή τους και τους έδωσε κάποιες συμβουλές για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν μια βιώσιμη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και να βελτιώσουν παράλληλα τις σχέσεις με την οικογένεια, τον σύντροφο, τους φίλους και τους συναδέλφους τους.

Εκτός από ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, το προσωπικό της Parimatch απολαμβάνει διάφορα ξεχωριστά προνόμια, όπως δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και σνακς , δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και CySEC και ευέλικτο ωράριο. Επίσης, στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές, όπως πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και πολλές ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις.

tags:

Send this to a friend