Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: Δασκάλα έδεσε στο σώμα της μαθητή με κινητικά προβλήματα και χόρεψαν στη λήξη της σχολικής χρονιάς (pic & vid)
ΒΙΝΤΕΟ: Δασκάλα έδεσε στο σώμα της μαθητή με κινητικά προβλήματα και χόρεψαν στη λήξη της σχολικής χρονιάς (pic & vid)

ΒΙΝΤΕΟ: Δασκάλα έδεσε στο σώμα της μαθητή με κινητικά προβλήματα και χόρεψαν στη λήξη της σχολικής χρονιάς (pic & vid)

H απόφαση της δασκάλας να βοηθήσει έναν μαθητή της με κινητικά προβλήματα να συμμετάσχει σε εκδήλωση του σχολείο, έχει γίνει παγκόσμιο viral.

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία μίας νεαρής δασκάλας δημοτικού σχολείο στο Μεξικό, να δέσει πάνω στο σώμα της έναν από τους μαθητές της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ώστε να συμμετάσχει κι αυτός με τη σειρά του στις χορευτικές εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο της πολιτείας της Σιναλόα, στις ακτές του Ειρηνικού ωκεανού, ενώ η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε κύμα επιδοκιμαστικών σχολίων για την ανθρωπιά και την ευαισθησία της νεαρής εκπαιδευτικού.

Η δασκάλα, η οποία την περασμένη σχολική χρονιά είχε αναλάβει την πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου Gabriela Mistral στην πόλη Tlaxcala εμφανίζεται στο οπτικό υλικό να έχει δέσει με ιμάντες τα πόδια του μικρού μαθητή στα δικά της πόδια και να χορεύει μαζί του, εν μέσω χειροκροτημάτων και ζητωκραυγών από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. 

Τα στοιχεία της εκπαιδευτικού δεν έχουν γίνει γνωστά – πέρα από το ότι το μικρό της όνομα είναι Μελίσσα-, ενώ ο τοπικός κυβερνήτης σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο της δασκάλας για την σχέση αγάπης, αλληλοσεβασμού και αλληλεγγύης που ανέπτυξε με τους μαθητές της, επισημαίνοντας πως η βοήθεια των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας είναι η πυξίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Send this to a friend