Home ΛΑΡΝΑΚΑ Deal Aνόρθωσης-ΑΠΟΕΛ, απομένει η ανακοίνωση για Αρτυματά!
Deal Aνόρθωσης-ΑΠΟΕΛ, απομένει η ανακοίνωση για Αρτυματά!

Deal Aνόρθωσης-ΑΠΟΕΛ, απομένει η ανακοίνωση για Αρτυματά!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον ήθελε μαζί του για τη νέα σεζόν και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα…

Τα δεδομένα με την Ανόρθωση και τον Κώστα Αρτυματά είχαν πάρει τον δρόμο τους κατά τις τελευταίες 1-2 μέρες. Ο ΑΠΟΕΛ αξιολόγησε την πρόταση από την «Κυρία» και η νεότερη εξέλιξη, είναι πως η ομάδα της Λευκωσίας την αποδέχθηκε. Εκτιμάται ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν μεταξύ 60-70.000 ευρώ και πλέον ο Αρτυματάς θα είναι κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μάλιστα, είναι το συμβόλαιο του διεθνούς Κύπριου μέσου να μην είναι διετούς διάρκειας, όπως έγινε με τους υπόλοιπους που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, αλλά τριετούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι στα 26 του χρόνια και αυτό είναι κάτι που μετρά διπλά και τριπλά.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον ήθελε μαζί του για τη νέα σεζόν και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Από τη στιγμή που ήταν και επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και ο Αρτυματάς θα φοράει τα κυανόλευκα στο εξής και θα είναι παρών και στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας η οποία θα γίνει στις 3 Ιουλίου στο Λιοπέτρι. Αυτή την περίοδο ο ποδοσφαιριστής είναι με άδεια από τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή : Goal

Send this to a friend