Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μεγαλείο ψυχής… Χαρίζει ζωή με τον θάνατό του ο 17χρονος Στέφανος Πυλιώτης
Μεγαλείο ψυχής… Χαρίζει ζωή με τον θάνατό του ο 17χρονος Στέφανος Πυλιώτης

Μεγαλείο ψυχής… Χαρίζει ζωή με τον θάνατό του ο 17χρονος Στέφανος Πυλιώτης

Ζωή με τον θάνατό του χαρίζει ο 17χρονος Στέφανος Πυλιώτης, από το Παραλίμνι, ο οποίος μετά από ένα δεκαήμερο μάχης για να κρατηθεί στη ζωή, κρίθηκε δυστυχώς κλινικά νεκρός από τους θεράποντες γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Α.Δ. Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο 17χρονος μαθητής της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου ήταν χθες Τρίτη κλινικά νεκρός, αλλά εξακολουθούσε να υποστηρίζεται μηχανικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που εξακολουθούσε να υποστηρίζεται μηχανικά είναι διότι υπάρχει πρόθεση εκ μέρους της οικογένειάς του για να δοθούν τα όργανα του Στέφανου σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Πυλιώτης νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, από τις 7 Ιουνίου στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από τροχαίο δυστύχημα, στ οποίο ενεπλάκη στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της 7ης Ιουνίου 64χρονος, επίσης από το Παραλίμνι, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Πρωταρά, στην προσπάθειά του να εισέλθει στη λεωφόρο και να κατευθυνθεί προς το Παραλίμνι, συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος Πυλιώτης, ο οποίος είχε αντίθετη κατεύθυνση προς την περιοχή Αγίας Τριάδας.

Από το ατύχημα ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξιό πόδι.

Στον 64χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν έπαθε τίποτε, διενεργήθηκε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του θα διενεργηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα. Ο Στέφανος ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειάς του, η οποία έχει ακόμα δύο αγόρια.

Τρία θύματα μοτοσικλετιστές

—————————————–

Ο Στέφανος Πυλιώτης είναι ο δεύτερος μοτοσικλετιστής που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το τελευταίο 15νθήμερο στο Παραλίμνι. Στις 2 Ιουνίου σκοτώθηκε ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης, από την Σωτήρα Αμμοχώστου, όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, από το Παραλίμνι, στη λεωφόρο Σωτήρας.

Ο Καβάζης κατέλειψε έγκυο σύζυγο. Μέσα σ’ ένα μήνα συνέβησαν τρία θανατηφόρα δυστυχήματα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου με ισάριθμα θύματα νεαρούς μοτοσικλετιστές. Το κακό ξεκίνησε στις 19 Μαΐου με τον θάνατο του 22χρονου Ανδρέα Ανδρέου, από το Φρέναρος.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend