Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ COPA AMERICA και Ευρωπαϊκό Ελπίδων με φοβερές αποδόσεις, άπειρες αγορές, 0% γκανιότα! Και Cash Out από την Stoiximan!
COPA AMERICA και Ευρωπαϊκό Ελπίδων με φοβερές αποδόσεις, άπειρες αγορές, 0% γκανιότα! Και Cash Out από την Stoiximan!

COPA AMERICA και Ευρωπαϊκό Ελπίδων με φοβερές αποδόσεις, άπειρες αγορές, 0% γκανιότα! Και Cash Out από την Stoiximan!

 

Η Βραζιλία έδειξε πολύ δυνατή στην πρεμιέρα του COPA AMERICA και τώρα αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα, ενώ η Αγγλία U21 αντιμετωπίζει τη Γαλλία U21 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα* για το ματς των Ελπίδων, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλέον το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan έγινε η ΠΡΩΤΗ εταιρία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!

Και φυσικά 0% γκανιότα, όπως όλα τα σπουδαία παιχνίδια!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Ελπίδες Αγγλίας Vs Ελπίδες Γαλλίας στις 22:00 σήμερα και η νίκη των Άγγλων δίνει απόδοση 2.60, η νίκη των Γάλλων 3.05 και η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.45. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.90, το under 2.5 γκολ δίνει 1.87, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.67 και το NG απόδοση 2.12.

Ο συνολικός αριθμός γκολ 0-1 δίνει απόδοση 3.45, από 2 έως 3 γκολ δίνει απόδοση 2.02, από 4-6 γκολ απόδοση 3.35 και από 7 γκολ και πάνω δίνει απόδοση 14.00!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ντέρμπι των Ελπίδων εδώ.

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα για τη 2η αγωνιστική του COPA AMERICA και οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν μία ακόμη επίδειξη δύναμης!

Η νίκη της Βραζιλίας δίνει απόδοση 1.14, η ισοπαλία 7.50 και η νίκη της Βενεζουέλας 25.00, ενώ το over 3.5 γκολ δίνει απόδοση 2.35 και το under 3.5 γκολ δίνει απόδοση 1.57. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.70 και το No Goal απόδοση 1.44.

Η πιθανότητα να κερδίσει η Βραζιλία από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 1.50, ενώ εάν ο αγώνας λήξει ισόπαλος και στα δύο ημίχρονα δίνει απόδοση 10.00.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι αποδόσεις για τον πρώτο που θα σκοράρει στον αγώνα. Ο Ζεζούς της Βραζιλίας δίνει απόδοση 3.50 για να πετύχει το πρώτο γκολ, ενώ η πιθανότητα να πετύχει χατ-τρικ δίνει απόδοση 13.50. Ο Φιρμίνιο δίνει απόδοση 4.00 για να πετύχει το πρώτο γκολ, ενώ ο Κοουτίνιο δίνει απόδοση 4.50 όσο και ο Ρισάρλιζον.

Αναλυτικά όλες οι αγορές εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

Send this to a friend