Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ο μπαμπάς της Sierra και ο μπαμπάς της Elena-Natalia δεν γιορτάζουν σήμερα…
Ο μπαμπάς της Sierra και ο μπαμπάς της Elena-Natalia δεν γιορτάζουν σήμερα…

Ο μπαμπάς της Sierra και ο μπαμπάς της Elena-Natalia δεν γιορτάζουν σήμερα…

Κοινή καταγωγή, κοινή μοίρα…ίδιο το πένθος και ο πόνος.

Ο λόγος για τον πατέρα της 6χρονης Sierra και τον πατέρα της 8χρονης Elena Natalia, θύματα του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά. Οι χαροκαμένοι γονείς που έχασαν ότι πιο πολύτιμο είχαν στη ζωή τους, τα παιδιά τους, με τον πιο τραγικό και απάνθρωπο τρόπο, δεν θα γιορτάσουν σήμερα τη Γιορτή του Πατέρα.

Ο 35χρονος “έσβησε” με τα στυγερά του εγκλήματα, την ευκαιρία να δώσουν την πατρική αγάπη στα κοριτσάκια τους. Οι δυο θλιβερές φιγούρες, σήμερα θα νιώσουν πιο πολύ την απουσία των κοριτσιών τους. Δεν θα πάρουν ένα γλυκό φιλί από τα κοριτσάκια τους, δεν θα λάβουν κάρτα με ευχές για “Χρόνια Πολλά” , δεν θα ακούσουν “μπαμπά σε αγαπώ”.

Τραγική ειρωνεία ο πατέρας της μικρούλας Sierra, ο οποίος παραμονή της γιορτής του πατέρα περίμενε να τελειώσει η νεκροτομή που κράτησε 6 ώρες. Ο ίδιος προσευχόταν να σφίξει ξανά στην αγκαλιά του την κόρη του πλέον δεν θα μπορέσει να το πράξει. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha την ημέρα που βρέθηκε η σορός της άτυχης κόρης του, είπε πως ζωή του έχει τελειώσει.

Θλίψη και πόνο στη νεκρώσιμη ακολουθία της Elena-Natalia με τραγική η φιγούρα του πατέρα της. Η κηδεία τελέστηκε την Πέμπτη στη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Αρεδιού.

Ο πατέρας της Elena-Natalia θα οδηγήσει ενώπιον Δικαιοσύνης την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και τον καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά διεκδικώντας αποζημιώσεις.

Ο σύζυγος της εκλιπούσας μητέρας και χαροκαμένος πατέρας του μικρού κοριτσιού έχει αναθέσει την υπόθεση στον δικηγόρο Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ανέφερε ότι θα καταθέσει σχετικό αίτημα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, εναντίον τόσο της Αστυνομίας Κύπρου όσο και του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς.

Πηγή : Alpha

Send this to a friend