Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Γιορτή του Πατέρα στην Parimatch
Γιορτή του Πατέρα στην Parimatch

Γιορτή του Πατέρα στην Parimatch

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα, η Parimatch τίμησε τους μπαμπάδες υπαλλήλους της δίνοντας gift vouchers και ευχετήριες κάρτες με ευχές στον κάθε πατέρα της εταιρείας ξεχωριστά!

H Parimatch επενδύει στους ανθρώπους της και υλοποιεί προγράμματα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στους εργαζομένους της ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητες συνεχούς ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους. Επίσης, η Parimatch φροντίζει οι επαγγελματίες της να επιβραβεύονται για την αφοσίωσή τους και την συνεισφορά τους στην εξέλιξη και τους στόχους της εταιρείας. Η συνεχής φροντίδα και εξέλιξη των εργαζομένων της και το να τους κάνει να αισθάνονται καλά και πολύτιμοι στον ρόλο τους έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αίσθηση ότι ανήκουν στην εταιρεία και νιώθουν αξιόλογοι για το ποιοι είναι και τι μπορούν να παρέχουν.

Το προσωπικό της Parimatch απολαμβάνει διάφορα ξεχωριστά προνόμια, όπως δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και διάφορα σνακς, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και CySEC και ευέλικτο ωράριο. Επίσης, στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές, όπως ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και πολλές ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις.

tags:

Send this to a friend