Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ “Γίνε μαζί μου παιδί” στην Πρώτη Παγκύπρια Συναυλία στη Νοηματική Γλώσσα(ΒΙΝΤΕΟ)
“Γίνε μαζί μου παιδί” στην Πρώτη Παγκύπρια Συναυλία στη Νοηματική Γλώσσα(ΒΙΝΤΕΟ)

“Γίνε μαζί μου παιδί” στην Πρώτη Παγκύπρια Συναυλία στη Νοηματική Γλώσσα(ΒΙΝΤΕΟ)

Το δικαίωμα στην τέχνη είναι δικαίωμα όλων. Μπορεί κάποιοι να μην μπορούν να ακούσουν τη μουσική αλλά έχουν το δικαίωμα να κάτσουν στο θέατρο και να τη δουν

Μια ξεχωριστή εκδήλωση και συγχρόνως μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους  θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό το κυπριακό κοινό, αφού η πρώτη παγκύπρια συναυλία στην κυπριακή νοηματική γλώσσα είναι γεγονός.

Στις 14 Ιουνίου, στο Ανοικτό Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Λ/σίας, με πρωτοβουλία του Δήμου Έγκωμης και σε συνεργασία της Σχολής Κωφών και της χορωδίας “Μουσικοί Ορίζοντες-Ανθή Παπαφιλίππου”, όλοι θα γίνουμε όλα σε μια συναυλία κατά των διακρίσεων και υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της ισότητας.

70 παιδιά επί σκηνής, ενώνονται, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και με τραγούδια που μιλούν για παιδιά, αγάπη, ισότητα κι ελπίδα ανοίγουν δρόμο για την αποδοχή της διαφορετικότητας και του δικαιώματος πρόσβασης σε όλες τις μορφές τέχνης.

Το Alphanews.live βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε και κατέγραψε εικόνες αλλά και δηλώσεις από τους υπεύθυνους της εκδήλωσες αλλά και από τους μικρούς πρωταγωνιστές από τη Σχολή Κωφών και την Παιδική Χορωδία

Send this to a friend