Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να λειτουργήσει το Συνεδριακό Κέντρο στα Λεύκαρα
Αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να λειτουργήσει το Συνεδριακό Κέντρο στα Λεύκαρα

Αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να λειτουργήσει το Συνεδριακό Κέντρο στα Λεύκαρα

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους «με χωρητικότητα 300  – 400 περίπου ατόμων το Συνεδριακό Κέντρο, είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα της Κύπρου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Ευελπιστούμε ότι το Κέντρο θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει γύρω στις αρχές Οκτωβρίου».

Πρόσθεσε ότι «το Συνεδριακό Κέντρο θα βοηθήσει τα μέγιστα την ανάπτυξη των Λευκάρων και κυρίως της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής και όχι μόνο, αφού θα προσφέρεται για πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Δήμου, των εκπαιδευτηρίων και των οργανωμένων συνόλων».

Σύμφωνα με τον κ. Σοφοκλέους «το Συνεδριακό Κέντρο κόστους περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 400 συνέδρους με όλες τις ανέσεις και διευκολύνσεις. Πρόκειται ίσως για ό,τι πιο σύγχρονο σε υποδομή και εγκαταστάσεις διοργάνωσης συνεδρίων έχει να επιδείξει η Κύπρος» είπε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η λειτουργία του «θα δημιουργήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού και θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα στα Λεύκαρα για όλο το χρόνο».

Ο Δήμαρχος ανέφερε ακόμα ότι «το Συνεδριακό Κέντρο απέχει λιγότερο από μία ώρα από όλες τις πόλεις της Κύπρου ενώ ερχόμενοι στα Λεύκαρα τόσο οι σύνεδροι όσο και οι λοιποί επισκέπτες και τουρίστες, θα μπορούν να γνωρίσουν ένα από τους πιο ιστορικούς Δήμους του νησιού. Πολύ σύντομα θα αρχίσει και η καμπάνια προβολής του Συνεδριακού Κέντρου με στόχο ο κόσμος να γνωρίσει το νέο απόκτημα των Λευκάρων και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες και ευκαιρίες που θα παρέχει» κατέληξε.

 

Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ

 

 

Send this to a friend