Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Επιστροφή στη δράση για τις εθνικές ομάδες και το ντέρμπι Ουκρανία-Σερβία με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out από την Stoiximan!
Επιστροφή στη δράση για τις εθνικές ομάδες και το ντέρμπι Ουκρανία-Σερβία με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out από την Stoiximan!

Επιστροφή στη δράση για τις εθνικές ομάδες και το ντέρμπι Ουκρανία-Σερβία με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out από την Stoiximan!

Οι εθνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση με τα προκριματικά του Euro 2020 και το μεγάλο ντέρμπι των προκριματικών μεταξύ της Ουκρανίας και της Σερβίας μονοπωλεί το ενδιαφέρον! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει την αναμέτρηση με 230+ αγορές και 0% γκανιότα! Και πέρα από τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, σας προσφέρει πλέον και ένα υπερπολύτιμο εργαλείο, το Cash Out!
Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλέον το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan έγινε η πρώτη εταιρία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!
*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Η νίκη της Ουκρανίας δίνει απόδοση 2.75, η ισοπαλία 3.12 και η νίκη της Σερβίας δίνει απόδοση 3.15. Το over 1.5 γκολ δίνει απόδοση 1.50, ενώ το under 1.5 γκολ δίνει απόδοση 2.55, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.08! Το No Goal δίνει απόδοση 1.70 και η πιθανότητα να κερδίζει η Σερβία από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 5.00.
Η Σερβία έχει τους πιο «δεινούς» σκόρερ και η απόδοση να πετύχει πρώτος γκολ ο Μίτροβιτς και ο Γιόβιτς προσφέρεται με 5.00, ενώ η πιθανότητα να σκοράρει ο Πρίγιοβιτς που έπαιζε στον ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 3.45! Από την πλευρά της Ουκρανίας, η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Kravets ή ο Besiedin προσφέρεται με απόδοση 6.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ντέρμπι εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend