Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Προσκύνημα στο τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα, πραγματοποίησαν χθες περίπου 400 προσκυνητές από τα κατεχόμενα, με την ευκαιρία των εορτασμών του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, 12 λεωφορεία με περίπου 400 προσκυνητές, με τη συνοδεία της Αστυνομίας, έφθασαν στη περιοχή του τεμένους.

Στη περιοχή της Αλυκής Λάρνακας, βρίσκονταν από νωρίς το πρωί, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας και της ΜΜΑΔ, για την ομαλή διέλευση των λεωφορείων.

Αρκετοί ήταν οι ξένοι επισκέπτες που με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μετέβησαν στη περιοχή για επίσκεψη, ωστόσο οι επί καθήκοντι αστυνομικοί, τους ενημέρωναν ότι το τέμενος ήταν κλειστό, λόγω της επίσκεψης μεγάλου αριθμού προσκυνητών.

Τα λεωφορεία αναχώρησαν για τον προορισμό τους γύρω στις 3.00. Σημειώνεται ότι ούτε και φέτος επιτράπηκε στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να προσεγγίσουν το χώρο του τεμένους.

 

Ο Δήμος Λάρνακας πραγματοποιεί σήμερα στις 10.30 το πρωί στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας  δημοσιογραφική διάσκεψη, για την παρουσίαση του προγράμματος της Γιορτής του Κατακλυσμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι τις 19 Ιουνίου.

 

Ενημερωτική ημερίδα απορρύπανσης της περιοχής των εγκαταστάσεων των εταιρειών πετρελαιοειδών στη Λάρνακα, θα διεξαχθεί σήμερα στις 9.00 το πρωί στο Alexander College στην Αραδίππου.

 

Σήμερα Παρασκευή στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, η Σχολή Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού Έλσα Σουρουλλά παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Peter Pan». Είσοδος €10.

 

Επίσης αύριο Σάββατο στις 7:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, το Θεατρικό Εργαστήρι «Παράθυρο Ανοιχτό», παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα».  Διασκευή: Ανδρέας Αραούζος. Σκηνοθεσία: Άντρη Κυριαζή. Είσοδος €10.

 

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο το Θεατρικό Εργαστήρι «Παράθυρο Ανοιχτό», παρουσιάζει τη παράσταση  «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

 

Και τέλος την Κυριακή στις 8:00 το βράδυ στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο ο Πολιτιστικός Όμιλος Βρακοφόροι, παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση «Να φτάσεις ως την άκρη».

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend