Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λάμψη 3D στο 2on2 by Stoiximan!
Λάμψη 3D στο 2on2 by Stoiximan!

Λάμψη 3D στο 2on2 by Stoiximan!

Με τεράστια επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τουρνουά 2on2 Basketball by Stoiximan. Συνολικά πάνω από 100 ομάδες και πολλοί φίλοι της καλαθόσφαιρας στην Κύπρο είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διαγωνιστούν και να απολαύσουν από κοντά τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Δημήτρη Διαμαντίδη!
Ο 3D αγωνίστηκε στο Celebrity Game με την «πράσινη» ομάδα, μαζί με Πάρι Παπαέλληνα, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Γιάννο Κτωρίδη, Χρύσανθο Τσουρούλλη και Κρις Μερκούρη. Απέναντί τους η «Κόκκινη» ομάδα με Δώρα Παντέλη, Γιώργο Παλάλα, Ανδρέα Μουζουρίδη, Αντώνη Εύζωνα και Πέτρο Κονναφή.
Οι διοργανωτές του 2on2 Basketball by Stoiximan είχαν υποδεχτεί τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Δημήτρη Διαμαντίδη, στο «Κώστας Παπαέλληνας» το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι θαυμαστές του 3D είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί του, καθώς και το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι βρέθηκε για το σκοπό αυτό στο περίπτερο της Stoiximan στο 2on2Basketball by Stoiximan, μοιράζοντας χαρά σε όσους έσπευσαν να τον γνωρίσουν από κοντά.
Αποκορύφωμα του τριήμερου που διήρκησε το τουρνουά, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και παρουσία πλήθους κόσμου, ήταν το Celebrity Game αυτή την Κυριακή, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να επιστρέφει στο παρκέ και να χαρίζει, όπως γνωρίζει πολύ καλά άλλωστε, απολαυστικές στιγμές στους θεατές.
Εντυπωσιακά παιχνίδια με καταξιωμένους αθλητές, three-point legend contests από τους κορυφαίους shooters της Κύπρου, half court shoots και άλλες πολλές δραστηριότητες καθήλωσαν τους θεατές που το παρακολούθησαν αυτό το τριήμερο.
Στο πλαίσιο του τουρνουά 2on2 Basketball by Stoiximan, o Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, Άγγελος Χοντουλίδης παρέδωσε τη δωρεά της εταιρείας στην Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου – ΟΠΑΚ, υπογραμμίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθατε σήμερα εδώ. Κάθε χορηγική ενέργεια της Stoiximan έχει κοινωνικό χαρακτήρα και θέλουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να συνεισφέρουμε στον κυπριακό αθλητισμό, και αυτό κάνουμε και τώρα εδώ, ως υπερήφανος χορηγός της διοργάνωσης 2on2 Basketball by Stoiximan. Στο πλαίσιο της στήριξης κοινωνικών ιδρυμάτων και οργανισμών, είμαστε υπερήφανοι που ενισχύουμε οικονομικά την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου».

Send this to a friend