Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τζάμπολ στη μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας, 2on2 Basketball by Stoiximan!
Τζάμπολ στη μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας, 2on2 Basketball by Stoiximan!

Τζάμπολ στη μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας, 2on2 Basketball by Stoiximan!

Το μεγάλο τουρνουά 2on2Basketball by Stoiximan ξεκίνησε κι επίσημα σήμερα στο «Κώστας Παπαέλληνας», παρουσία μεγάλου αριθμού φίλων της καλαθόσφαιρας και των πρώτων ομάδων που μπήκαν στους αγώνες!
Συνολικά πάνω από 100 ομάδες σε διαφορετικές κατηγορίες θα προσπαθήσουν για τη νίκη στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που θα τιμήσει με την παρουσία του ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος θα είναι παρών για να φωτογραφηθεί με τους συμμετέχοντες και τους φιλάθλους το μεσημέρι του Σαββάτου και θα παίξει στο Celebrity Game και στον διαγωνισμό τριπόντων την Κυριακή από τις 15:00!
Στην τελετή έναρξης, μίλησε ο Νεοκλής Θεοχαρίδης από τους διοργανωτές της γιορτής και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και την Stoiximan για την στήριξη στη διοργάνωση 2on2 Basketball by Stoiximan και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της καλαθόσφαιρας και όχι μόνο, για τη μεγάλη γιορτή του αθλήματος και για το Celebrity Game της Κυριακής, όπου θα παίξει ο Δημήτρης Διαμαντίδης!
Από την πλευρά του, ο Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο καλωσόρισε τους φίλους του μπάσκετ και τόνισε ότι: «Είναι μεγάλη μας χαρά να είμαστε μέρος αυτή της θρυλικής διοργάνωσης- για την οποία δεν σας κρύβω ότι επιθυμία μας είναι να καθιερωθεί ως θεσμός και να αγαπηθεί όχι μόνο από τους ΄μπασκετικούς’ αλλά και τους απλούς φίλαθλους. Αυτή η διοργάνωση θα υποδεχθεί ανθρώπους που έχουν πρωταγωνιστήσει και φυσικά έχουν τιμήσει την καλαθοσφαίριση, έχουν χαρίσει στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα, και έχουν καταφέρει να ενώσουν τους ανθρώπους.
Είμαι βέβαιος ότι σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες αυτού του φεστιβάλ ψυχαγωγίας και αθλητισμού, το 2on2 Basketball by Stoiximan, θα θυμίσει στους παλιούς και θα δείξει στους νεότερους που είτε θα συμμετάσχουν είτε απλά θα παρακολουθήσουν από την κερκίδα, τη μαγεία αυτού του αθλήματος».
Τέλος, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους δήλωσε ότι «ο Δήμος Στροβόλου στηρίζει πάντοτε παρόμοιες προσπάθειες, που είναι εξαιρετικές τόσο για τον Στρόβολο όσο και για όλη την περιοχή. Ο Δήμος μας θα είναι πάντοτε δίπλα σε προσπάθειες που βοηθούν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και προάγουν το αθλητικό πνεύμα».
Επιπλέον, όπως είπε, «ανυπομονώ για το παιχνίδι της Κυριακής, για να βρεθώ στο παρκέ δίπλα στον θρύλο Δημήτρη Διαμαντίδη».

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να δείτε στο 2on2basketball.com.

Send this to a friend