Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ 14χρονη κατήγγειλε τον 60χρονο παππού της για σεξουαλική κακοποίηση. Υπό 7ημερη κράτηση ο ύποπτος
14χρονη κατήγγειλε τον 60χρονο παππού της για σεξουαλική κακοποίηση. Υπό 7ημερη κράτηση ο ύποπτος

14χρονη κατήγγειλε τον 60χρονο παππού της για σεξουαλική κακοποίηση. Υπό 7ημερη κράτηση ο ύποπτος

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας – Ενώπιον δικαστηρίου ο ύποπτος – Υπό 7ήμερη κράτηση – Δεν παραδέχεται ενοχή

Συγκεκριμένα, 14χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 60χρονο παππού της.

Ο 60χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την 7ημερη κράτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος δεν παραδέχεται ενοχή. Την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία η 14χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της και σύμφωνα με τον ισχυρισμό το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι του παππού της πριν από τρία χρόνια, όταν δηλαδή η ανήλικη ήταν 11 ετών.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι κατήγγειλε ότι πριν από τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια ολιγοήμερης διαμονής της στο σπίτι του παππού της σε περίοδο εορτών, αυτός ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη την ώρα που η ανήλικη κοιμόταν και ο φερόμενος δράστης της έκλεισε με το χέρι το πρόσωπο. Ωστόσο το κοριτσάκι πρόλαβε να δει τατουάζ που φέρει σε συγκεκριμένο σημείο του χεριού του ο φερόμενος δράστης.

Ο 60χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας χωρίς δικηγόρο και δεν παραδέχεται ενοχή.

Send this to a friend