Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Υπό κράτηση τρία άτομα για διάρρηξη και κλοπή από κατοικία
Λάρνακα: Υπό κράτηση τρία άτομα για διάρρηξη και κλοπή από κατοικία

Λάρνακα: Υπό κράτηση τρία άτομα για διάρρηξη και κλοπή από κατοικία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες εναντίον τριών ατόμων, ηλικίας 22 και 17 ετών από την Ελλάδα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας στην Αναφωτία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της 20ης Μαίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου ότι μεταξύ των ωρών 07.00 το πρωί και 18.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, διαρρήχθηκε κατοικία που βρίσκεται στην Αναφωτία και κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου οι οποίοι διενήργησαν έρευνες και διαπίστωσαν τη διάρρηξη της οικίας.
Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών ατόμων ότι ενέχονται στην διάρρηξη και την κλοπή και ότι χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο ενοικιάσεως.
Χθες το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από την Αστυνομία να κινείται στην Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα και στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα από την Ελλάδα, ηλικίας 22  και 17 χρόνων.
Τα τρία άτομα συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας και από έρευνα που διενεργήθηκε  εντοπίστηκαν στην κατοχή του ενός τρία δακτυλίδια και ένα σκουλαρίκι, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την παραπονούμενη ιδιοκτήτρια της κατοικίας όπου έγινε η διάρρηξη στις 20 Μαΐου.
Οι τρεις νεαροί συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend