Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Στα μαύρα ντύθηκε η κοινότητα Φρενάρους
Στα μαύρα ντύθηκε η κοινότητα Φρενάρους

Στα μαύρα ντύθηκε η κοινότητα Φρενάρους

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα Φρενάρους, μετά τον αδόκητο θάνατο του 22χρονου Ανδρέα Ανδρέου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο. Ο άτυχος νέος καταλείπει σύζυγο κι ένα παιδί 14 μόλις μηνών.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής που διενήργησε χθες στη σορό του Ανδρέου η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο θάνατός του οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνέπεια πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων.

Όπως προκύπτει, η πτώση του νεαρού στην ακακία μετά την σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με αυτοκίνητο αποδείχθηκε μοιραία… Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8μ.μ. φοιτητής, ηλικίας 23 ετών, από το Πακιστάν, οδηγούσε το αυτοκίνητο του κατά μήκος της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με κατεύθυνση την Αγία Νάπα. Στο ίδιο όχημα επέβαιναν άλλα τρία πρόσωπα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλευρικά με τη μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε 22χρονος Ανδρέου, ο οποίος ταξίδευε με κατεύθυνση από τον Πρωταρά προς την Αγία Νάπα. Από την σφοδρή σύγκρουση η μοτοσυκλέτα βγήκε από την πορεία της και αφού έπεσε σε χαντάκι στην αριστερή πλευρά του δρόμου, ακινητοποιήθηκε. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε παρακείμενη ακακία.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών. Διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μοτοσικλέτα του καταστράφηκε ολοσχερώς, το αυτοκίνητο υπέστη διάφορες ζημιές, ενώ κανένας από τους συνολικά τέσσερις επιβαίνοντες σ’ αυτό, από την Ινδία και το Πακιστάν, δεν έπαθε τίποτε.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Τροχαίας Αμμοχώστου και στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και νάρκοτεστ που βγήκε αρνητικό. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου έφεραν ζώνες ασφαλείας, αντίθετα με τον 22χρονο που δεν έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού μοτοσικλέτας..

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend