Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CASA MARINA RESIDENCES: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΣΚΑΦΗΣ
CASA MARINA RESIDENCES: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΣΚΑΦΗΣ

CASA MARINA RESIDENCES: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΣΚΑΦΗΣ

CASA MARINA RESIDENCES: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΣΚΑΦΗΣ

 

Η εταιρεία Africanos Property Developers συνεχίζει να δίνει το παρόν της και για την χρονιά 2019 με ένα ακόμα έργο της το CASA MARINA RESIDENCES. Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν όλες οι σχετικές άδειες η Εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εργασίες εκσκαφής για την ανέγερση του νέου έργου “CASA MARINA RESIDENCES”  έχουν ήδη ολοκληρωθεί και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την ολοκλήρωση του έργου πρίν το τέλος του 2020.

 

 

Το έργο βρίσκεται στην νεοαναπτυσσόμενη περιοχή της Μαρίνας της Λάρνακας λίγα μόλις λεπτά απο το κέντρο της πόλης με εύκολη πρόσβαση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε κύριους αυτοκινητόδρομους προς Λευκωσία, Λεμεσό και Αμμόχωστο. Η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες είναι εξίσου εύκολη αφού η περιοχή στην οποία ανεγείρεται το έργο είναι κοντά σε σχολεία, υπεραγορές και δημόσιες υπηρεσίες.

 

 

Το πενταόροφο αυτό πολυτελές έργο αποτελείτε απο δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανα όροφο με. Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου επωφελούνται με την δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης του roof garden και της μοναδικής πολυτέλειας που αυτό προσφέρει. Όλα τα διαμερίσματα παραδίδονται με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα χώρο στάθμευσης με εξαίρεση τα διαμερίσματα του 5ου ορόφου που παίρνουν απο δύο χώρους στάθμευσης.

 

 

Το CASA MARINA RESIDENCES έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της Africanos Developers και έχει μελετηθεί από τους επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στον χώρο.

 

 

Η Εταιρεία διαθέτει ακόμη δέκα (10) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, έξι (6) εκ των οποίων αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο [email protected]  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της

Send this to a friend