Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Όταν ο Νίκος Μεταξάς έλεγε “κάποτε θα γίνω πρωτοσέλιδο”
Όταν ο Νίκος Μεταξάς έλεγε “κάποτε θα γίνω πρωτοσέλιδο”

Όταν ο Νίκος Μεταξάς έλεγε “κάποτε θα γίνω πρωτοσέλιδο”

Σήκωσαν μανίκια οι τρεις ποινικοί ανακριτές που ανέλαβαν τη διεξαγωγή ποινικής/ πειθαρχικής ανάκρισης σε σχέση με τον τρόπο που οι καταγγελίες αναφορικά με ελλείποντα πρόσωπα έτυχαν διερεύνησης ή αντιμετώπισης και γενικά χειρισμού από πλευράς Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AlphaNewsLive, οι τρεις ποινικοί ανακριτές παρέλαβαν από την Αστυνομίας τέσσερις φακέλους που αφορούσαν τα ελλείποντα πρόσωπα, θύματα του καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Αφού αξιολόγησαν το περιεχόμενο των φακέλων, κλήθηκαν για καταθέσεις εμπλεκόμενα μέλη της Αστυνομίας, και συγκεκριμένα μέλη της δύναμης που χειρίστηκαν τις εν λόγω υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ποινικοί ανακριτές διορίστηκαν από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

“Κάποτε θα γίνω πρωτοσέλιδο”

Καλά ενημερωμένη πηγή αναφέρει στο AlphaNewsLive ότι ο καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, που ομολόγησε επτά συνολικά στυγερά εγκλήματα, έλεγε σε συνάδελφούς του “κάποτε θα γίνω πρωτοσέλιδο”.

Και αυτό αρκετό καιρό πριν ανακαλυφθεί τυχαία το άψυχο σώμα της άτυχης Marry Rose στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου μεταλλείου στο Μιτσερού που έγινε η αφορμή για να αποκαλυφθούν τα επτά στυγερά εγκλήματα του “Oρέστη”.

Πηγή : Alpha

Send this to a friend