Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ H Parimatch γιορτάζει την ημέρα Vyshyvanka
H Parimatch γιορτάζει την ημέρα Vyshyvanka

H Parimatch γιορτάζει την ημέρα Vyshyvanka

Η ημέρα Vyshyvanka γιορτάστηκε και φέτος στην Parimatch από το προσωπικό της εταιρείας. Οι υπάλληλοι της Parimatch ντύθηκαν με τις Ουκρανικές παραδοσιακές, κεντημένες στολές και απόλαυσαν Ουκρανικά εδέσματα γιορτάζοντας την ημέρα Vyshyvanka.
Vyshyvanga είναι το όνομα για το κεντημένο πουκάμισο στα εθνικά κοστούμια της Ουκρανίας. H ημέρα των ουκρανικών εθνικών ενδυμάτων έχει σηματοδοτηθεί από μια ιδέα μιας φοιτήτριας από την Ουκρανία. Γιορτάζεται ετησίως την τρίτη Πέμπτη του Μαΐου και υποστηρίζεται από τουλάχιστον 60 χώρες σε όλο τον κόσμο με σκοπό να ενώνει όλους τους Ουκρανούς σε όλο τον κόσμο.
Η Parimatch υποστηρίζει αυτή την ημέρα διατήρησης και διάδοσης των Ουκρανικών παραδοσιακών στολών, εφόσον είναι μια πολυεθνική εταιρεία που υποστηρίζει τις διαφορετικές κουλτούρες και την πολυπολιτισμικότητα των υπαλλήλων της. Επίσης, η Parimatch υποστηρίζει και προβάλλει τη διαφορετικότητα. Με στόχο να φέρει κοντά τους υπαλλήλους της, να ενισχύσει την ομαδικότητα και το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας αλλά και να βοηθήσει τις υπόλοιπες εθνικότητες να γνωρίσουν τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα της κάθε κουλτούρας, οργανώνονται συχνά στην εταιρεία, διάφορες εκδηλώσεις κατά τις οποίες τα διαφορετικά έθιμα γίνονται αφορμή συνάντησης, συνδιαλλαγής και αλληλογνωριμίας.

tags:

Send this to a friend