Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ο Τομέας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Λάρνακας, συνεχίζει το πρόγραμμα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης σε σχολεία της Λάρνακας. Λειτουργός του Τομέα επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Σωτήρος και παρέδωσε διαλέξεις με θέμα «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα». Οι μαθητές ενημερώθηκαν για έννοιες όπως είναι η αστική κινητικότητα, η βιωσιμότητα των μετακινήσεων, το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η προσβασιμότητα κ.α. Αναγνώρισαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το δικό τους Σχολείο ως προς τα θέματα κινητικότητας και ενημερώθηκαν επίσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής.

 

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το Κοινό πραγματοποιούνται από τις 13 μέχρι και τις 17 του μήνα  εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα στις περιοχές Αγίου Ιωάννη και Προδρόμου.  Παράλληλα θα γίνεται καθαρισμός οικοπέδων στις περιοχές από το Αρχαίο Μνημείο Καμάρων προς την πολυκατοικία «Παυλήμπεη» και από τον Συνοικισμό Αγίων Αναργύρων Α’ προς Λιβάδια.

Επίσης σημειώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των οικοπέδων στην περιοχή του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας.

Και κλείνουμε με το πρόγραμμα του Δημάρχου κ. Ανδρέα Βύρα όπου στις 11.00 το πρωί θα έχει συνάντηση με την Κοινοπραξία για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης υγραερίου από τη Λάρνακα στο Βασιλικό και στις 4.00 το απόγευμα συνάντηση με κατοίκους της Ενορίας Αγίου Νικολάου (περιοχή εκκλησίας) για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν την Ενορία και την Αίθουσα Πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς (ΚΒ) «Μιχαλάκης Παρίδης».

Send this to a friend