Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καραπατάκης: «Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι αντίκτυπος της κοινωνίας μας»
Καραπατάκης: «Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι αντίκτυπος της κοινωνίας μας»

Καραπατάκης: «Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι αντίκτυπος της κοινωνίας μας»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για μπάλα». O κ. Καραπατάκης μεταξύ άλλων μίλησε για την παραμονή Ιδιάκεθ, την αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν αλλά και όλα τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν επιλογή του Μουρίγιο και ήμουν και εγώ σύμφωνος. Υπήρχαν δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε, υπήρχαν προσωπικά θέματα που έπρεπε να ξεκαθαρίσει με την οικογένεια του. Ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ».

Για την αλλαγή του προπονητή: «Δεν ξέρω τι ήταν ο λόγος, μάλλον προτιμώ να κρατήσω για μένα τον λόγο που δεν παίζαμε καλά. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Δώσαμε ευκαιρίες στον Ιραόλα αλλά όταν δεν είδαμε ανάκαμψη έπρεπε να κάνουμε αλλαγή. Ήρθε ο Ιδιάκεθ, έγινε αλλαγή, είδαμε διαφορά στην ομάδα».

Το γκολ του Τρουγιόλς που πανηγύρισε: «Θέλαμε την νίκη, είμαστε κοντά στην κατάληψη της 2ης θέσης».

Για το αν έχει πρόταση κάποιος παίκτης της ΑΕΚ: «Δεν έχουμε πάρει καμία επίσημη πρόταση για κανένα».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Θα τα δείτε στην συνέχεια. Υπάρχει πλάνο και θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Για την «Ισπανοποίηση» της ΑΕΚ: «Αυτό έτυχε. Δεν νομίζω να είναι αυτοσκοπός να είναι μονάχα Ισπανοί. Κάνουμε επιλογές από πρωταθλήματα που ξέρουμε. Για αυτό και το ποσοστό επιτυχίας επιλογών παικτών είναι αρκετά μεγάλος».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τότε που μπήκε στην ΑΕΚ: «Είχα μπει για ένα μήνα στην ΑΕΚ μετά ανανεώθηκε για δύο μήνες και τώρα ήμασταν στα πεντέμισι χρόνια. Ο πρώτος μου στόχος ήταν να κάνω το γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε χωρίς αυτό. Σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω. Ένιωσα πολλές φορές την αδικία, ιδίως τα πρώτα χρόνια. Ξεκίνησα μια δουλειά και θέλω να την τελειώσω. Ουδείς αναντικατάστατος».

Πηγή : Alpha

Send this to a friend