Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΓεΣΥ: 21 γιατροί που γέμισαν & οι νέες λίστες γιατρών-παιδιάτρων
ΓεΣΥ: 21 γιατροί που γέμισαν & οι νέες λίστες γιατρών-παιδιάτρων

ΓεΣΥ: 21 γιατροί που γέμισαν & οι νέες λίστες γιατρών-παιδιάτρων

Οι γιατροί ανά πόλη που συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο αριθμό δικαιούχων και δεν μπορούν να δεχτούν άλλους – Οι νέες λίστες

Η 1η Ιουνίου είναι πλέον πολύ κοντά και ως γνωστόν θα τεθεί σε εφαρμογή η πρώτη φάση του ΓεΣΥ που αφορά την εξωνοσοκομειακή φροντίδα υγείας.

Ήδη εδώ και μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η εγγραφή των δικαιούχων στο ΓεΣΥ και η επιλογή προσωπικών γιατρών. Ο αριθμός τόσο των πολιτών που εγγράφονται όσο και των γιατρών που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, αυξάνεται συνεχώς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον τελευταίο κατάλογο προσωπικών γιατρών που εντάχθηκαν στο ΓεΣΥ όπως αυτός ενημερώθηκε στις 8/5.

Πως γίνεται η εγγραφή στον προσωπικό γιατρό

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ηλεκτρονικά μέσω του ιστοσελίδας του ΓεΣΥ (www.gesy.org.cy), ή μέσω επίσκεψης στον προσωπικό ιατρό που θα επιλέξετε.

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για την εγγραφή σας στο ΓεΣΥ και σε κατάλογο προσωπικού ιατρού. Σε περίπτωση που ο προσωπικός ιατρός στον οποίο υποβάλατε ηλεκτρονικό αίτημα εγγραφής στον κατάλογο του δεν σας απαντήσει εντός 7 εργάσιμων ημέρων, το αίτημα διαγράφεται από το Σύστημα και για αυτό θα υποβάλετε νέο αίτημα σε άλλο προσωπικό ιατρό.

Ήδη γέμισαν αρκετοί γιατροί

Το όριο δικαιούχων για κάθε προσωπικό γιατρό είναι 2500. Ήδη αρκετοί γιατροί γέμισαν και δεν μπορούν να δεχτούν άλλες εγγραφές.

Ποιοι γιατροί γέμισαν και δεν είναι διαθέσιμοι πλέον για εγγραφή:

Ηλίας Καμπούρης (Λάρνακα)

Βάσος Βασιλείου (Λάρνακα)

Μάρθα Μάρκου (Ξυλοτύμβου)

Χρυστάλλα Κυριακίδου (Αραδίππου)

Θεογνωσία (Σούλλα) Μιχαήλ Αναστασίου (Λεμεσός)

Μάριος Μιχαήλ (Λεμεσός)

Μάριος Συμεωνίδης (Λεμεσός)

Παναγιώτης Κουτσίδης (Λεμεσός)

Ανδρέας Καλλής (Στρόβολος)

Γεώργιος Μακρυγιάννης (Λακατάμεια)

Γεώργιος Σεντονάρης (Στρόβολος)

Γιάγκος Κωνσταντινίδης (Στρόβολος)

Έλσα Μαλέκου (Στρόβολος)

Νικόλαος Νικολάου (Δάλι)

Νικολέτα Κωνσταντίνου (Δάλι)

Σάββας Σάββα (Στρόβολος)

Στέλιος Βουνιώτης (Στρόβολος)

Φοίβος Χριστοφίδης (Στρόβολος)

Κυριάκος Κυριάκου (Πάφος)

Νεόφυτος Παπαγεωργίου (Πάφος)

Παναγιώτης Παπακυριάκου (Πάφος)

Θυμίζουμε ότι ένας δικαιούχος, μετά από έξι μήνες μπορεί να κάνει αντικατάσταση του προσωπικού του γιατρού.

Αυξάνονται συνεχώς και παιδίατροι αλλά και οι εγγραφές

Συνεχώς αυξάνονται παράλληλα και οι εγγραφές στους παιδιάτρους. Η λίστα με τους γιατρούς ανανεώθηκε στις 8/5. Δείτε ΕΔΩ την ανανεωμένη λίστα παιδιάτρων που εντάχθηκαν στο ΓεΣΥ.

Πως γίνεται η εγγραφή των παιδιών στο ΓεΣΥ

Η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων παιδιών είναι επίσης απλή και μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΓεΣΥ από τους γονείς ή/και τους κηδεμόνες του παιδιού, είτε με καθοδήγηση από τον Παιδίατρο.

Στα Εξωτερικά Ιατρεία Παιδιατρικής στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ θα γίνεται διευκόλυνση της εγγραφής τους από καταρτισμένους εθελοντές, Λειτουργούς Υγείας και τους ίδιους τους Παιδιάτρους, είτε ηλεκτρονικά είτε συμπληρώνοντας το Έντυπο Εγγραφής σε Προσωπικό Ιατρό που θα υπάρχει στον χώρο.

Καλούνται οι δικαιούχοι και οι γονείς/κηδεμόνες των δικαιούχων παιδιών που επιθυμούν να εγγραφούν οι ίδιοι ή να εγγράψουν το παιδί τους σε Προσωπικό Ιατρό του ΟΚΥπΥ να προσκομίζουν απαραίτητα το δελτίο ταυτότητάς τους και των παιδιών τους για αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας.

Send this to a friend